Babak & Negar

Babak & Negar

Onze laatste toevoeging aan ons team van vastgoedfotografen in Amsterdam is een duo! Babak (roepnaam Ali) en Negar werken samen om makelaars in Amsterdam te ondersteunen met alle media voor de presentatie van woningen en bedrijven. Babak doet het veldwerk (inmeten, fotograferen en zo door), Negar werkt alles strak voor je uit. Bekijk hier hun portfolio en neem contact met ze op als je vragen hebt.

Over Babak en Negar

Babak en Negar komen uit Iran. Babak is afgestudeerd aan de Universiteit van Tehran (studie film en regisseur). Hij was altijd al gek op camera’s, zijn eerste cadeau aan zichzelf was dan ook een camera. Negar is afgestudeerd op Planetologie. Ze is gek op computers, werkt nauwkeurig en houd van vernieuwing.

Een gedicht van Khayam:

My life lasts but a day or two, and fast Sweeps by, like torrent stream or desert blast, Howbeit, of two days I take no heed-, The day to come, and that already past.

این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت
چون آب به جویبار و چون باد به دشت
هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت
روزی‌که نیامده‌ست و روزی‌که گذشت

Actief in: Amsterdam | 0618510507 | nb@objectenco.nl

Neem contact op met Babak & Negar
Vastgoedfotografen Babak & Negar

Video portfolio van Babak & Negar


Portfolio van Babak & Negar

Offerte aanvragen

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft, via één bedrijf, één afspraak en één vast contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u of uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Neem contact op
Bel ons
Route