NEN 2580 Meetrapporten

Al onze meetrapporten voldoen aan de NEN 2580 en BBMI regelgeving.

Wij leveren al jaren professionele meetrapporten en verzekeren uw Objectiviteit, een lokaal contactpersoon en een scherpe prijs.

Mario van EssenAlgemeen Directeur

NEN 2580

Een meetrapport verschaft inzicht in een woning of bedrijfspand. Dit kan zijn omdat het pand of de woning in de verkoop gaat. Wij verzorgen professionele rapporten van uw object of woning, geschikt voor gebruik op Funda of Funda in Business.

Wat is inmeten?

Object&co is al jaren het bureau voor betrouwbare NEN 2580 meetrapporten. Een meetrapport komt tot stand nadat één van onze collega’s uw woning heeft ingemeten. Tijdens het inmeten worden alle maten van uw woning opgemeten met een nauwkeurige lasermeter. Onze backoffice met architecten controleert de tekeningen en tovert deze om tot een meetrapport met 2D en 3D plattegronden. Heeft u vragen? info@objectenco.nl.

Onze collega's

Al onze woningfotografen zijn volledig intern opgeleid en getraind om inmetingen conform de NEN 2580 te verrichten. Dit zowel voor de woningmarkt als voor bedrijfsonroerendgoed. Vaak gaat het inmeten van een woning samen met het fotograferen ervan.

Voorbeeld meetrapporten

In verband met de privacy hebben wij sommige elementen onleesbaar gemaakt. Deze voorbeelden dienen puur ter illustratie. Klik op een afbeelding om te vergroten.

Offerte aanvragen

Onze NEN 2580 meetrapporten zijn betrouwbaar en professioneel. Bent naar uw opties? Bekijk dan onze pakketten. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze pakketten