Artist Impressions

Biedt de kijker een 'kijkje' in de toekomst: "Zo kan het worden!"

Soorten impressies

Object&co levert al sinds 2013 een breed scala aan gestyleerde afbeeldingen tot volledige impressies. Bestaat het object of de woning nog niet, dan leveren wij u graag ‘Artist Impressions’. Moet er enkel wat geretoucheerd worden, dan is onze fotobewerking wellicht iets voor u.

  • Artist Impressions
  • Roomstyler
  • Fotobewerking

Optioneel bieden enkele van onze collega’s u ook interieuradvies op maat aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De 'Artist Impressie'

Een ‘render’, ‘impressie’ of onder de meer bekende naam ‘Artist Impressie’. Een impressie is een oplossing om nieuwbouw te promoten of om aan te tonen wat er echt mogelijk is met een pand of object.

Voor een geslaagde artist impressie hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig, bijvoorbeeld van:

  • bouwtekeningen
  • AutoCAD (dwg) bestanden
  • een lijst met materialen en kleuren

Roomstyling (digitaal)

Soms heeft u een foto van uw woning die u liever niet publiceert. Dit kan zijn omdat er ongewenste meubels in staan of omdat het gerenoveerd moet worden.

De Roomstyler optie biedt u de mogelijkheid om op basis van een plattegrond een ruimte in 3D na te bouwen. Dit betekent alle oude meubels er uit en nieuwe meubels er in op basis van uw gewenste stijl.

Fotobewerking

Wij verzorgen professionele nabewerking van uw foto’s. Zo retoucheren wij bestaande foto’s waardoor deze er beter uitzien, maar leveren wij ook ‘voor’ en ‘na’ virtuele impressies. Heeft u geen bestaande foto’s? Onze professionele fotografen kunnen door het hele land heen fotografie voor u verzorgen.

Offerte aanvragen

Wij helpen u graag met impressies op maat! Benieuwd naar uw opties?

Neem contact op

Portfolio Artist Impressions

Portfolio Artist Impressions