Ben je op zoek naar Artist Impressions?

Met op maat gemaakte Artist Impressions bied je de kijker een 'kijkje' in de toekomst: "Zo kan het worden!" Interieur en exterieur impressie, vogelvluchtperspectief of aanzichten. Bekijk onze stijlgids voor particuliere woningen en bedrijfspanden. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Soorten impressies

Object&co levert al sinds 2013 een breed scala aan gestyleerde afbeeldingen tot volledige impressies. Bestaat het object of de woning nog niet, dan kun je gebruik maken van ‘Artist Impressions’. Moet er enkel wat geretoucheerd worden, dan is onze fotobewerking wellicht iets voor jou.

  • Exterieur of interieur impressies: o.b.v. een gekozen stijl of volledig op maat
  • Fotobewerking

Exterieur impressie

Een ‘render’, ‘impressie’ of onder de meer bekende naam ‘Artist Impressions’. Een impressie is een oplossing om nieuwbouw te promoten of om aan te tonen wat er echt mogelijk is met een pand of object.

Voor geslaagde artist impressions hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig, bijvoorbeeld van:

  • bouwtekeningen
  • AutoCAD (dwg) bestanden
  • een lijst met materialen en kleuren

Interieur Artist Impressions

Soms heb je een foto van een woning die je liever niet publiceert. Dit kan zijn omdat er ongewenste meubels in staan of omdat het gerenoveerd moet worden. Een interieur impressie kan op twee manieren:

  • Op basis van een foto.
  • Vanaf een plattegrond.

Wij leveren interieur impressies op basis van een keuze uit onze stijlgids of volledig op maat. Staat jouw stijl er niet tussen, geen probleem! Je kunt ons altijd referentiefoto’s meesturen.

Fotobewerking

Ben je niet op zoek naar Artist Impressions, maar wil je jouw huidige foto’s bewerkt hebben? Wij verzorgen professionele nabewerking van jouw foto’s. Zo retoucheren wij bestaande foto’s waardoor deze er beter uitzien. Daarnaast kun je met een impressie de situatie van ‘nu’ en in de ’toekomst’ laten zien. Heb je geen bestaande foto’s? Onze professionele fotografen kunnen door het hele land heen fotografie voor je verzorgen.

Benieuwd naar wat mensen over onze dienstverlening zeggen? Bekijk onze Google Reviews.

Zoek je meer dan enkel Artist Impressions?

Naast Artist Impressions bieden wij volledige vastgoedmediapakketten aan voor zowel makelaars als beheerders van commercieel vastgoed. Bekijk onze pakketten en neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze pakketten

Interieur (voor en na)

Interieur

een huis in verval is perfect voor een impressie
een huis in verval is perfect voor een impressie
een huis in verval is perfect voor een impressie
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is

Exterieur

nieuwbouw artist impression
nieuwbouw artist impression
nieuwbouw artist impression