Bent u op zoek naar Artist Impressions?

Met op maat gemaakte Artist Impressions biedt u de kijker een 'kijkje' in de toekomst: "Zo kan het worden!" Interieur en exterieur impressie, vogelvluchtperspectief of aanzichten. Bekijk onze stijlgids voor particuliere woningen en bedrijfspanden. Heeft u vragen? Neem contact met ons: Wij helpen u graag.

Soorten impressies

Object&co levert al sinds 2013 een breed scala aan gestyleerde afbeeldingen tot volledige impressies. Bestaat het object of de woning nog niet, dan leveren wij u graag ‘Artist Impressions’. Moet er enkel wat geretoucheerd worden, dan is onze fotobewerking wellicht iets voor u.

  • Exterieur of interieur impressies: o.b.v. een gekozen stijl of volledig op maat
  • Fotobewerking

Exterieur impressie

Een ‘render’, ‘impressie’ of onder de meer bekende naam ‘Artist Impressions’. Een impressie is een oplossing om nieuwbouw te promoten of om aan te tonen wat er echt mogelijk is met een pand of object.

Voor geslaagde artist impressions hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig, bijvoorbeeld van:

  • bouwtekeningen
  • AutoCAD (dwg) bestanden
  • een lijst met materialen en kleuren

Interieur Artist Impressions

Soms heeft u een foto van uw woning die u liever niet publiceert. Dit kan zijn omdat er ongewenste meubels in staan of omdat het gerenoveerd moet worden. Een interieur impressie kan op twee manieren:

  • Op basis van een foto.
  • Vanaf een plattegrond.

Wij leveren interieur impressies op basis van een keuze uit onze stijlgids of volledig op maat. Staat uw stijl er niet tussen, geen probleem! U kunt ons altijd referentiefoto’s meesturen.

Een foto voordat die bewerkt is tot een impressie een bewerkte impressie

Fotobewerking

Bent u niet op zoek naar artist impressions, maar wilt u uw huidige foto’s bewerkt hebben? Wij verzorgen professionele nabewerking van uw foto’s. Zo retoucheren wij bestaande foto’s waardoor deze er beter uitzien, maar leveren wij ook ‘voor’ en ‘na’ virtuele impressies. Heeft u geen bestaande foto’s? Onze professionele fotografen kunnen door het hele land heen fotografie voor u verzorgen.

Benieuwd naar wat mensen over onze dienstverlening zeggen? Bekijk gerust onze Google Reviews.

Zoekt u meer dan enkel artist impressions?

Naast artist impressions bieden wij volledige vastgoedmediapakketten aan voor zowel makelaars als beheerders van commercieel vastgoed. Bekijk onze pakketten en neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze pakketten

Interieur (voor en na)

Interieur

een huis in verval is perfect voor een impressie
een huis in verval is perfect voor een impressie
een huis in verval is perfect voor een impressie
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is
een impressie laat goed zien wat er mogelijk is

Exterieur

nieuwbouw artist impression
nieuwbouw artist impression
nieuwbouw artist impression