Exclusief vastgoed

Exclusief vastgoed, top segment, vila's en real estate property. Voor unieke proposities creeëren wij de ultieme beleving. Wij combineren vastgoedfotografie, video, NEN 2580 meetrapporten en volledige 360 graden presentaties in één om uw vastgoed tot zijn recht te laten komen. Door het land heen hebben onze professionals jaren ervaring en weten ze als geen ander de juiste beleving neer te zetten die recht doet aan uw vastgoed. Vragen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
https://www.youtube.com/watch?v=hVgXZpWf5u0

Vila's, real estate, landgoed

Exclusief vastgoed

Het verhaal vertellen van een woning, daar draait het om bij professionele fotografie. Voor de meer exclusieve woningen, het topsegment, bieden wij onze fotografen aan per dagdeel, een hele dag of zelfs twee dagen. Op deze manier heeft de fotograaf alle tijd om de verschillende aspecten van de woning vast te leggen gedurende de momenten van een dag.
prachtige villa met avondlicht
Voor zowel vastgoedfotografie als NEN2580 meetrapporten in Amsterdam kunt u terecht bij onze collega Joep Serton.
Vastgoedfotograaf John Smits
Een bijzonder pand vraagt om een exclusieve presentatie. Heeft u een pand waar architectuur en design centraal staan? Dan zoekt u, via een professionele presentatie, ook naar een specifieke koper. Middels onze exclusieve sectie helpen wij u graag in uw zoektocht naar een koper. Onze foto- en videograaf haalt het maximale uit zijn of haar camera om uw woning zo neer te zetten dat de juiste koper snel gevonden wordt. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat professionele foto- en videografie bijdragen aan meer en betere biedingen. Neem contact met ons op en wij maken graag voor u een offerte op maat.
https://www.youtube.com/watch?v=sBs6sRJy9rk