Exclusief vastgoed

Het verhaal vertellen van een woning, daar draait het om bij een professionele vastgoedpresentatie. Voor de meer exclusieve woningen trekken wij alles uit de kast om jouw object waardig te presenteren. Wij werken voor het topsegment enkel op basis van een offerte en leveren volledig maatwerk. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
https://www.youtube.com/watch?v=hVgXZpWf5u0

Vila's, real estate, landgoed

Altijd persoonlijk, nooit een willekeurig nummertje

Exclusief vastgoed, top segment, vila's en real estate property. Voor unieke proposities creeëren wij de ultieme beleving. Wij combineren vastgoedfotografie, video, NEN 2580 meetrapporten en volledige 360 graden presentaties in één om uw vastgoed tot zijn recht te laten komen. Door het land heen hebben onze professionals jaren ervaring en weten ze als geen ander de juiste beleving neer te zetten die recht doet aan jouw vastgoed. Waar andere concurrenten je een willekeurige fotograaf sturen, werken wij enkel en alleen op basis van persoonlijke relaties. Je weet altijd wie er komt en wat hij/zij meeneemt aan ervaring doordat elke fotograaf bij ons een openbaar portfolio heeft.
prachtige villa met avondlicht
Voor zowel vastgoedfotografie als NEN2580 meetrapporten in Amsterdam kunt u terecht bij onze collega Joep Serton.
Vastgoedfotograaf John Smits
https://www.youtube.com/watch?v=sBs6sRJy9rk

Jouw object, onze professionals

Voor unieke objecten verzorgen onze vastgoedprofessionals graag de presentatie. Onze collega's helpen je graag per dagdeel, één dag of zelfs twee volledige dagen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.
Vastgoedfotograaf Joris Olde Kalter (Object&co Nederland)
Vastgoedfotograaf John Smits
Woningfotograaf Middelburg