2D en 3D plattegronden van woningen en bedrijfspanden

Meten is weten en dat levert je bij Object&co ook 2D en/of 3D plattegronden op. Volledig gemeubileerd (luxe) of toch niet? De keuze is aan jou. Wij verzorgen plattegronden voor zowel woningen als bedrijfspanden. Onze plattegronden leveren wij enkel in combinatie met een NEN 2580 meetrapport. Heb je plattegronden nodig? Vraag dan nu een meetrapport aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op: Wij helpen je graag.
luxe plattegronden voor funda

2D & 3D Plattegronden

Een plattegrond schept overzicht en kan weergegeven worden in zowel 2D als 3D. Een 3D plattegrond geeft een kijker een overzicht van een pand en maakt de interne verbindingen inzichtelijk. De meeste bekende plattegronden ken je waarschijnlijk van Funda: “Oh daar zit de trap, wat onhandig.

Standaard versus luxe plattegronden

Een standaard plattegrond kan jouw huisstijlkleuren bevatten, maar luxe plattegronden komen volledig gemeubileerd. Dit geeft een kijker een goed idee waar zijn/haar meubels geplaatst kunnen worden.

2D plattegronden: standaard vs. luxe

Voorbeeld begane grond.

een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning

3D plattegronden: standaard vs. luxe

Voorbeeld eerste verdieping.

een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning

Tekeningen in jouw huisstijl

Ben je op zoek naar een overzicht voor een woning? Naast puur bouwkundig tekenwerk verzorgen wij plattegronden voor Funda. Wij kunnen de tekeningen in jouw huisstijl opmaken en je hebt de keuze tussen 2D & 3D plattegronden. Dankzij de 3D optie kan iemand die de plattegrond bekijkt een goed beeld krijgen van alle ruimtes.

Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

voorbeeld van een tuinplattegrond in 2D voorbeeld van een tuinplattegrond in 3D

Wil je de tuin er ook bij?

Een plattegrond van een tuin brengt het volledige perceel in beeld. Wij leveren verschillende soorten tuinplattegronden in 2D en 3D en die kunnen, uiteraard, volledig in jouw huisstijl.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Onze plattegronden kunnen in 2D en/of 3D, uw huisstijl, gemeubiliseerd en met of zonder tuin. Het gaat erom wat u wil!

Bekijk onze pakketten