Een energielabel (NTA 8800) voor jouw woning of bedrijfspand?

Op zoek naar een energielabel voor jouw woning of bedrijfspand? Wij verzorgen door heel Nederland heen aantrekkelijk geprijsde e-labels. Wist je dat per 1-1-2024 het energielabel een effect heeft op het te lenen bedrag voor een hypotheek? Om deze reden bieden wij, bovenop het energielabel, het bespaaradviesrapport aan. Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Wat is een energielabel (NTA 8800)?

Een energielabel geeft inzicht in de energieprestaties van een gebouw. Op basis van een score wordt inzichtelijk of een woning/bedrijfspand duurzaam is of juist niet. Het rapport geeft weer waar en hoe er verduurzaamd kan worden om energiekosten te besparen. Door te besparen draag je bij aan een gezonder milieu en neemt het woon- en werkcomfort toe.

De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr). Hoe minder fossiele energie de woning gebruikt, hoe beter het energielabel. Hierbij is G het slechtste energielabel en A+++++ het beste. Fossiele energie komt van kolen, olie en aardgas.

Vraag een energielabel aan
en ontvang een GRATIS energieadvies t.w.v. €189,-.

Object&co werkt al enige tijd samen met Woningkeuren om energielabels voor particuliere woningen en bedrijfspanden te leveren. Naast het energielabel bieden we onze klanten nu ook een gratis energieadvies bij aanvraag van een energielabel. Een energieadvies geeft de eigenaar concrete punten om de woning meer energiezuinig te maken.

Deze actie is geldig t/m 2024.

NTA 8800 & verhoogde boetes bij ontbreken definitief energielabel

Sinds 1 januari 2021 mag een energielabel alleen aangevraagd worden op basis van de NTA 8800.  Voorheen werd gebruik gemaakt van de NEN7120-methode om de energieprestatie te bepalen. In november 2021 zijn de boetes voor het ontbreken van een definitief energielabel verhoogd.

Offerte aanvragen

Naast energielabels verzorgen wij alle vormen van vastgoedmedia voor de optimale presentatie van woningen of bedrijfspanden. Benieuwd? Bekijk onze pakketten.

Bekijk onze pakketten