Een energielabel (NTA 8800) voor uw woning of bedrijfspand?

Op zoek naar een energielabel voor uw woning of bedrijfspand? Wij verzorgen door heel Nederland heen aantrekkelijk geprijsde e-labels. Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Wat is een energielabel?

Een energielabel geeft inzicht in de energieprestaties van een gebouw. Op basis van een score wordt inzichtelijk of een woning/bedrijfspand duurzaam is of juist niet. Het rapport geeft weer waar en hoe er verduurzaamd kan worden om energiekosten te besparen. Door te besparen draagt u bij aan een gezonder milieu en neemt uw woon- en werkcomfort toe.

De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr). Hoe minder fossiele energie de woning gebruikt, hoe beter het energielabel. Hierbij is G het slechtste energielabel en A+++++ het beste. Fossiele energie komt van kolen, olie en aardgas.

Het energieadviesrapport

Bovenop het energielabel bieden wij u de mogelijkheid om een energieadvies te krijgen, volledig op maat. Benieuwd wat dat is? Lees onze blog!

NTA 8800 & verhoogde boetes bij ontbreken definitief energielabel

Sinds 1 januari 2021 mag een energielabel alleen aangevraagd worden op basis van de NTA 8800.  Voorheen werd gebruik gemaakt van de NEN7120-methode om de energieprestatie te bepalen. In november 2021 zijn de boetes voor het ontbreken van een definitief energielabel verhoogd.

Benieuwd naar wat mensen over onze dienstverlening zeggen? Bekijk dan gerust onze Google Reviews.

Nieuw: Naast het energielabel kunt u nu ook een energieadvies aanvragen die het label omzet in concrete actiepunten.

Vraag hier uw energielabel aan

Offerte aanvragen

Naast energielabels verzorgen wij alle vormen van vastgoedmedia voor de optimale presentatie van uw woning of bedrijfspand. Benieuwd? Bekijk onze pakketten.

Bekijk onze pakketten