Klant worden bij Object&co

Klant worden bij Object&co? U bent op zoek naar een vastgoedmediabedrijf die u van A tot Z ondersteunt. Wij regelen al uw vastgoedmedia met één contactpersoon en één afspraak. Onze mensen kennen uw regio, de mensen en spreken uw taal.

Waarom klant worden?

Object&co is al 10 jaar dé medialeverancier voor vastgoed, door heel Nederland. Wij werken met zelfstandige ZZP’ers en dit is zowel voor ons als voor u een enorm voordeel. Onze fotografen en bouwkundigen kennen uw regio en spreken uw taal. Mede hierdoor krijgt u een contactpersoon waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders dan onze concurrenten?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna uw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt als hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.

Kort over onze geschiedenis

Wij zijn in 2010 begonnen Object&co. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Heeft u vragen over ons concept? Neem dan contact met ons op.