Klant worden bij Object&co

Klant worden bij Object&co? Je bent op zoek naar een vastgoedmediabedrijf die jou van A tot Z ondersteunt. Wij regelen alle vastgoedmedia met één contactpersoon en één afspraak. Onze mensen kennen de regio, de mensen en spreken jouw taal.

Waarom klant worden?

Object&co is al 15 jaar dé medialeverancier voor vastgoed, door heel Nederland. Wij werken met zelfstandige ZZP’ers en dit is een enorm voordeel. Onze fotografen en bouwkundigen kennen de regio en spreken jouw taal. Mede hierdoor krijg je een contactpersoon waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken jouw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna jouw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt alsof hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is een voordeel. Hierdoor is elke collega verantwoordelijk voor zijn eigen werk en meer betrokken. Het levert meer flexibiliteit en hogere kwaliteit op. Dit laatste helpt je een huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt je vaak meer en betere biedingen.

Kort over onze geschiedenis

Wij zijn in 2010 begonnen Object&co. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Heb je vragen over ons concept? Neem dan contact met ons op.