Klant worden bij Object&co

Wij regelen al uw media met één bedrijf, één contactpersoon en één afspraak. Onze mensen kennen uw regio, de mensen en spreken uw taal.

Waarom klant worden?

Object&co is al 10 jaar dé medialeverancier voor vastgoed, door heel Nederland. Wij werken met zelfstandige ZZP’ers en dit is zowel voor ons als voor u een enorm voordeel. Onze fotografen en bouwkundigen kennen uw regio en spreken uw taal. Mede hierdoor krijgt u een contactpersoon waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

Actie 2021 – Kantoorprofiel Pro (Funda)

Als u nu klant bij ons wordt, dan bieden wij u eenmalig een gratis premium kantoorvideo plus interieur- en exterieurfoto’s van uw makelaarskantoor aan. De video vullen wij met luxe sfeerbeelden van uw kantoor en uitgebreide interviews met uw team. Wat maakt uw makelaardij uniek?

Naast de video ontvangt u luxe kantoorfoto’s van uw bedrijf. Dit sluit uitstekend aan bij de recente campagne van Funda: Kantoorprofiel Pro! Zo zorgt u ervoor dat uw makelaarskantoor beter gevonden wordt op Funda.

Voorwaarden actie

  1. Het welkomstcadeau wordt enkel verstrekt bij een afname van minimaal 10 projecten met onze fotograaf. Hiermee bedoelen wij 10 verschillende woningen/panden.
  2. Het hoofdkantoor, niet onze fotograaf, verzorgt de gekozen video voor u.
  3. Het eindproduct krijgt u in 4K en HD resolutie digitaal aangeleverd.
  4. De actie is geldig in heel 2021. 
actie 2021 object&co
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.