Vastgoedmedia voor nieuwbouw

Object&co Design & Build – Alles voor jouw project

Er is een ontzettend tekort aan woningen en daarom wordt er de komende jaren flink geïnvesteerd in nieuwbouwwoningen of renovaties van bestaande bouw. Wij verzorgen voor al deze mooie projecten allerlei diensten. Denk aan NEN2580 meetrapporten, energielabels (NTA 8800), Artist Impressions of bijvoorbeeld een video met betrokken partijen.

Vastgoedmedia voor nieuwbouwprojecten

Op deze pagina vind je een overzicht van onze blog met enkel de berichten uit de categorie ‘nieuwbouw‘. Voor al onze diensten geldt dat wij je graag voorzien van maatwerk. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van bestaande woningen en bedrijfspanden door heel Nederland, maar ook alles voor nieuwbouw. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken jouw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat zij bijna een medewerker worden, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt als hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is een voordeel. Het zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt een huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvang je vaak meer en betere biedingen.

Kort over onze geschiedenis

Wij zijn in 2010 begonnen Object&co. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

voor makelaars

Offerte aanvragen

Soms heeft een woning net even meer nodig om zichzelf te verkopen. Een goede positionering en een doordacht Marketing plan geeft net even dat beetje extra. Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke opties.

Neem contact op
Bel ons
Route