Vastgoedmedia voor nieuwbouw

Momenteel is er een ontzettend tekort aan woningen en daarom wordt er de komende jaren flink geïnvesteerd in nieuwbouwwoningen. Daarnaast worden er veel oude woningen getransformeerd of opgeknapt. Wij verzorgen voor al deze mooie projecten allerlei diensten: vastgoedmedia voor nieuwbouw. Denk aan NEN2580 meetrapporten, impressies of bijvoorbeeld een video met betrokken partijen. Vragen? Neem contact met ons op.

Vastgoedmedia voor nieuwbouwprojecten

Op deze pagina vind u een uitsplitsing van onze blog, enkel de berichten met de categorie ‘nieuwbouw‘ zijn hier zichtbaar. Voor al onze diensten geldt dat wij u graag voorzien van maatwerk. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw opties? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Offerte aanvragen

Soms heeft een woning net even meer nodig om zichzelf te verkopen. Een goede positionering en een doordacht Marketing plan geeft net even dat beetje extra. Neem contact met ons op voor uw persoonlijke opties.

Neem contact op

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van bestaande woningen en bedrijfspanden door heel Nederland, maar ook alles voor nieuwbouw. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders dan onze concurrenten?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna uw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt als hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.

Kort over onze geschiedenis

Wij zijn in 2010 begonnen Object&co. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Heeft u vragen over ons concept? Neem dan contact met ons op.

voor makelaars
Bel ons
Route