Over ons: Object&co

Over ons: wij zijn Object&co, dé vastgoedmediaspecialist van Nederland. Op deze pagina leert u ons een beetje kennen en leest u wat ons anders maakt dan onze concurrenten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Het hoofdkantoor biedt ondersteuning aan alle fotografen die, via Object&co, door het hele land actief zijn.

Mario van EssenAlgemeen Directeur

Over ons: het hoofdkantoor, landelijke ondersteuning

Waarom kiezen voor Object&co?

Over ons: Object&co

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders dan onze concurrenten?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna uw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt alsof hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.

Lees het zelf!

Alle reviews over ons staan openbaar en online onder ons Google bedrijfsprofiel.

Onze geschiedenis

In 2010 heb ik met Ron Meijer Object&co opgericht. Een aantal makelaars in de regio ‘t Gooi vroegen zich namelijk af of hun medialeveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme. Ze wilden af van meerdere leveranciers/afspraken met woningeigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen. Dit was voor ons de aanleiding om Object&co te beginnen.

In die tijd ging het over woningfotografie, plattegronden en soms een kleine video, artist impressies, brochure of energielabel. Vaak werden deze taken door allerlei professionals uitgevoerd, waardoor een klant vele afspraken moest inplannen. “Is er niet een bedrijf dat dit allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Dit werd het concept voor Object&co: Een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Een goed idee kan overal ontstaan: het ontstond en wij zijn aan de slag gegaan. Eerst heb ik samen met Ron alles uitgetest, toen alles ingeregeld. Anno 2019 zijn wij over vier landen verspreid en naar bijna 150 medewerkers gegroeid.

Mario van Essen
Algemeen Directeur

https://www.youtube.com/watch?v=2zFr-UvpMgA&feature=emb_title

Onze innovaties door de jaren

Het jaar van 1.5 meter zorgt ervoor dat veel makelaars de volledige presentatie online willen. Eindelijk zijn op Funda onze Matterport Tours mogelijk: bekijk de woning veilig en volledig digitaal.

2021Digitalisering neemt toe

Het draait in ons werk uiteindelijk om vertrouwen en menselijk contact. In 2020 zijn wij de focus gaan verleggen van 'Object' naar 'Co'. Wie zijn onze mensen en waarom moet u met ze in contact komen?

2020Het blijft mensenwerk

In 2019 zijn wij als bedrijf gegroeid. Er zijn veel mensen bijgekomen en ook het hoofdkantoor heeft enkele nieuwe krachten gekregen.

2019Object&co groeit

Door de toenemende regelgeving op het gebied van drones moet er gekeken worden naar een oplossing. Om deze reden investeert Object&co in technologie die het mogelijk maakt om virtuele drone video’s te maken. Zo kunnen wij toch overal ‘vliegen’.

2018Wij vliegen overal!

360 graden camera’s gaan naar een nieuw niveau: 360 graden videocamera’s. Hierdoor is het mogelijk om een woning volledig virtueel te bezichtigen.

2017The eye sees everything!

De virtuele woningtours worden meer toegankelijk en eenvoudiger om te maken dankzij de komst van de Matterport 3D scanner. Object&co investeert snel in enkele exemplaren.

2016De Matterport is er.

Lasertechnologie neemt een vlucht! 3D Laser Scanning voor bedrijfspanden is nu toegankelijk.

201530.000 laserstralen per seconde

Om de klant meer controle te geven, over de promotie van een object of woning, begint Object met het lanceren van woningwebsites: ObjectShow.

2014Minder afhankelijk zijn met uw eigen website

Impressies worden steeds vaker aangevraagd! Om te blijven voldoen aan de vraag naar virtuele ervaringen begint Object&co met het leveren van 360 graden Artist Impressions.

2013Wij bieden u een kijkje in de toekomst

Object&co begint met het aanleveren van virtuele woningtours. Het is niet langer noodzakelijk om een pand te bezoeken, een klant kan nu vanuit de bureaustoel een woning ervaren.

2012Bezichtigen, overal ter wereld

Als eerste vastgoedleverancier begint Object&co met het leveren van NEN 2580 meetrapporten. Speciaal voor de woningmarkt.

2011Meten is weten, maar wel volgens de regels