Over ons

Onze grootste kracht? Onze collega's die ieder als ZZP-er een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf.

Het hoofdkantoor biedt ondersteuning aan alle fotografen die, via Object&co, door het hele land actief zijn.

Mario van EssenAlgemeen Directeur

Het hoofdkantoor

Waarom kiezen voor Object&co?

Wij werken met zelfstandige ZZP’ers en dit is zowel voor ons als voor u een enorm voordeel. Onze fotografen en bouwkundigen kennen uw regio en spreken uw taal. Mede hierdoor krijgt u een contactpersoon waar u op kunt bouwen en vertrouwen.

Het vak van woningfotograaf/inmeter wordt vaak gezien als een niet sociaal beroep. Al onze fotografen zien dit anders en werken met name voor ons vanwege de sociale aard. Wij komen bij de mensen thuis en horen de verhalen. De woning leggen we professioneel voor u vast. Op deze manier doen wij waar wij goed in zijn en ontzorgen we u volledig.

De geschiedenis

In 2010 heb ik met Ron Meijer Object&co opgericht. Een aantal makelaars in de regio ‘t Gooi vroegen zich namelijk af of hun medialeveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme. Ze wilden af van meerdere leveranciers/afspraken met woningeigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen. Dit was voor ons de aanleiding om Object&co te beginnen.

In die tijd ging het over woningfotografie, plattegronden en soms een kleine video, artist impressies, brochure of energielabel. “Is er niet een bedrijf dat dit allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Dit werd het concept voor Object&co: Een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Een goed idee kan overal ontstaan: het ontstond en wij zijn aan de slag gegaan. Eerst heb ik samen met Ron alles uitgetest, toen alles ingeregeld. Anno 2019 zijn wij over vier landen verspreid en naar bijna 150 medewerkers gegroeid.

Mario van Essen
Algemeen Directeur

https://www.youtube.com/watch?v=2zFr-UvpMgA&feature=emb_title

Onze innovaties door de jaren

Het draait in ons werk uiteindelijk om vertrouwen en menselijk contact. In 2020 zijn wij de focus gaan verleggen van 'Object' naar 'Co'. Wie zijn onze mensen en waarom moet u met ze in contact komen?

2020Het blijft mensenwerk

In 2019 zijn wij als bedrijf gegroeid. Er zijn veel mensen bijgekomen en ook het hoofdkantoor heeft enkele nieuwe krachten gekregen.

2019Object&co groeit

Door de toenemende regelgeving op het gebied van drones moet er gekeken worden naar een oplossing. Om deze reden investeert Object&co in technologie die het mogelijk maakt om virtuele drone video’s te maken. Zo kunnen wij toch overal ‘vliegen’.

2018Wij vliegen overal!

360 graden camera’s gaan naar een nieuw niveau: 360 graden videocamera’s. Hierdoor is het mogelijk om een woning volledig virtueel te bezichtigen.

2017The eye sees everything!

De virtuele woningtours worden meer toegankelijk en eenvoudiger om te maken dankzij de komst van de Matterport 3D scanner. Object&co investeert snel in enkele exemplaren.

2016De Matterport is er.

Lasertechnologie neemt een vlucht! 3D Laser Scanning voor bedrijfspanden is nu toegankelijk.

201530.000 laserstralen per seconde

Om de klant meer controle te geven, over de promotie van een object of woning, begint Object met het lanceren van woningwebsites: ObjectShow.

2014Minder afhankelijk zijn met uw eigen website

Impressies worden steeds vaker aangevraagd! Om te blijven voldoen aan de vraag naar virtuele ervaringen begint Object&co met het leveren van 360 graden Artist Impressions.

2013Wij bieden u een kijkje in de toekomst

Object&co begint met het aanleveren van virtuele woningtours. Het is niet langer noodzakelijk om een pand te bezoeken, een klant kan nu vanuit de bureaustoel een woning ervaren.

2012Bezichtigen, overal ter wereld

Als eerste vastgoedleverancier begint Object&co met het leveren van NEN 2580 meetrapporten. Speciaal voor de woningmarkt.

2011Meten is weten, maar wel volgens de regels