fbpx

1 Bedrijf - 1 Afspraak - 1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

 

Over ons

In 2010 zijn Ron Meijer en Mario van Essen gestart met Object&co op verzoek van enkele makelaars.

Een aantal makelaars in de regio “t Gooi vroegen zich af of hun leveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme en wilden af van 4-5 leveranciers en tot 4-5 afspraken met woning eigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen.

In die tijd ging het over woning fotografie, plattegronden en soms video, artist impressies, brochures of energielabels. “Is er niet een bedrijf dat dat allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Een one stop shop vastgoed media concept en klanten gewoon ontzorgen.

Nu kan een goed idee gewoon overal ontstaan en het ontstond zo ook en toen zijn we aan de slag gegaan. Eerst met twee man alles uitgetest, toen alles ingeregeld en langzaam van 2 mensen naar 3, naar 5 en anno 2019 zijn wij overall naar bijna 150 medewerkers over 4 landen verspreid gegroeid.

Innovatie

Vanaf dag hebben wij ook ingezet op innovatie. Al in 2011 leverde wij als eerste vastgoed media partij een volledig NEN 2580 meetrapport voor de woningmarkt. Onze eerste virtuele tour was er al in 2012, de eerste 360 graden artist impressies al in 2013. In 2014 lanceerde wij al de woning website, in 2015 lanceerde wij al 3D laser scanning voor bedrijfspanden en in 2016 lag de eerste Matterport al op kantoor, in 2017 de eerste professionele 360 video camera, in 2018 de virtuele drone en 2019 brengt ook weer wat nieuws natuurlijk. 

Volledige dekking

Met een vrijwel volledige dekking in Nederland (en deels België en Duitsland) kunnen wij anno 2019 al onze klanten volledig en op elke locatie voorzien van de gewenste media producten. Of u nu makelaar bent in woning of commercieel vastgoed, project ontwikkelaar of vastgoed eigenaar, vastgoed investeerder of portfolio manager, wij leveren alles wat u wenst.

Al 9 jaar is (en blijft) ons concept gebaseerd op innovatie, persoonlijke aandacht, ultieme service, altijd uw vaste regionale media specialist en zijn wij altijd uw verlengstuk naar de eindklant en leveren wij nooit in op kwaliteit voor een wat lagere prijs. Uw presentatie is immers uw kantoor marketing en uw succes op de lange termijn en daarmee ook ons succes.

 

AANDACHT – SERVICE – KWALITET – INNOVATIE

OBJECT&CO