fbpx

1 Bedrijf - 1 Afspraak - 1 Contactpersoon voor alle werkzaamheden

Over ons

In 2010 zijn Ron Meijer en Mario van Essen gestart met Object&co op verzoek van enkele makelaars. Een aantal makelaars in de regio ‘t Gooi vroegen zich af of hun leveranciers niet meer konden dan alleen hun eigen specialisme en wilden af van 4-5 leveranciers en tot 4-5 afspraken met woning eigenaren (woning verkopers) op verschillende dagen.

In die tijd ging het over woningfotografie, plattegronden en soms video, artist impressies, brochures of energielabels. “Is er niet een bedrijf dat dit allemaal voor ons kan realiseren?” was de vraag. Een one stop shop vastgoedmediaconcept met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Een goed idee kan overal ontstaan: het ontstond en wij zijn aan de slag gegaan. Eerst met twee man alles uitgetest, toen alles ingeregeld en langzaam van twee mensen naar drie, en toen naar vijf. Anno 2019 zijn wij over vier landen verspreid en overall naar bijna 150 medewerkers over gegroeid.

Innovatie

Vanaf dag een hebben wij ingezet op innovatie. Al in 2011 leverden wij als eerste vastgoedmediapartij een volledig NEN 2580 meetrapport voor de woningmarkt. Onze eerste virtuele tour was er al in 2012, de eerste 360 graden artist impressies al in 2013. In 2014 lanceerde wij al de woningwebsite, in 2015 lanceerde wij al 3D laser scanning voor bedrijfspanden en in 2016 lag de eerste Matterport op ons kantoor, in 2017 de eerste professionele 360 videocamera, in 2018 de virtuele drone en 2019 brengt ook weer wat nieuws natuurlijk.

Volledige dekking

Met een vrijwel volledige dekking in Nederland (en deels België en Duitsland) kunnen wij anno 2019 al onze klanten volledig en op elke locatie voorzien van de gewenste mediaproducten. Of u nu makelaar bent in woning of commercieel vastgoed, projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar, vastgoedinvesteerder of portfoliomanager, wij leveren alles wat u wenst.

Al 9 jaar is (en blijft) ons concept gebaseerd op innovatie, persoonlijke aandacht en ultieme service. Wij zijn altijd uw regionale mediaspeciliast en uw verlengstuk naar de eindklant. Wij leveren nooit in op kwaliteit voor een wat lagere prijs. Uw presentatie is immers uw kantoormarketing. Uw succes op de lange termijn is daarmee ook ons succes.

AANDACHT – SERVICE – KWALITET – INNOVATIE

OBJECT&CO

 

onze services

Fotografie

Wij werken alleen met vaste eigen professionele fotografen. Fotografen met een gedegen vaktechnische opleiding en achtergrond en gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring. Altijd uw eigen vaste regionale “eigen” fotograaf.

 

NEN 2580

Al onze fotografen zijn volledig intern opgeleid en getraind om inmetingen conform de NEN 2580 te verrichten.  Dit wordt ondersteund door onze back-office met meer dan 65 bouwkundig specialisten, variërend van tekenaars tot architecten.

Artist impression

Op basis van een foto of plattegrond maken wij prachtige visuele impressies. Dit is perfect geschikt voor leegstaande panden, nieuwbouw of een verouderde woning.

Video

Wij leveren hoogwaardige video’s, van volledig in uw huisstijl opgemaakte video’s tot aan luxe 3D, animatie- en drone video’s.

Funda presentatie

Wij bieden verschillende presentatie pakketten aan variërend van een basis pakket tot DeLuxe pakketten met o.a. huisstijl video’s, hoogte fotografie, woningbrochures en virtual tours. 

Plattegronden

Naast puur bouwkundig tekenwerk verzorgen wij ook uw 2D & 3D plattegronden voor Funda.  

 

360 virtual tour

Wij bieden verschillende virtuele tours aan waarin je virtueel door een woning kan lopen. Dit is uiteraard ook geschikt voor virtual reality.

ObjectShow

Al uw mediaproducten worden ondergebracht op een eigen website met unieke domeinnaam (straatnaam + huisnummer). Dit allemaal in uw eigen huisstijl aangevuld met een brochure.

 

Fotobewerking

Onze designers toveren iedere sombere hemel of grauwe dag in een adembenemende zonsondergang.