Commercieel vastgoed

Wij zijn uw professionele partner in de commerciële vastgoedsector en bedrijfsonroerendgoed. Vastgoedfotografie of een NEN 2580 meetrapport voor 500m2 of 50.000m2, wij helpen u graag.

Als het aankomt op BOG haal ik mijn inspiratie uit de diversiteit op dit terrein. Ik spreek wekelijks veel mensen en dat resulteert in een groot aantal inspirerende en diverse opdrachten.

Lex BruilCommercieel Directeur BOG

Vastgoedfotografie voor BOG

Voor verkoop- of huur, of gewoon omdat u een mooi kantoor heeft, leggen onze fotografen uw pand professioneel vast. Van een inspirerende vergaderzaal tot een volledig warenhuis of logistiekcentrum.

Bekijk onze portfolio
een groot logistiek centrum vastleggen op de foto

NEN 2580 meetrapporten

Al is uw pand meer dan 50.000 vierkante meter, wij helpen u aan een betrouwbaar en professioneel meetrapport.

Voorbeeld klein bedrijfspandVoorbeeld groot bedrijfspand

Verhuur verdeelstaat

Op basis van onze meetrapporten stellen wij een verhuur verdeelstaat (VVS) op. Zo weet u hoeveel vierkante meters u uw huurders kunt toerekenen.

Lees meer over een verhuur verdeelstaat

Bedrijfsvideo

Onze videografen brengen uw pand(en) professioneel en aantrekkelijk in beeld. Rustige beelden, gecombineerd met beelden van een drone of vanuit een hoogtemast zorgen voor een compleet beeld.

Bekijk een bedrijfsvideo
een professionele impressie van uw kantoorpanden

Artist Impressions

Een pand of Object renoveren kost tijd. Wellicht wilt u al investeerders of kopers aantrekken zodat zij het pand kunnen betrekken gelijk als het af is. In dit soort gevallen kan een Artist impressie uitkomst bieden.

Matterport tour voor BOG

Een Matterport scanner zorgt voor hoogwaardige en realistische 360 graden foto’s. Met behulp van de meest moderne technologie worden deze beelden naadloos met elkaar verbonden. Dankzij onze scanners kunt u uw panden inzichtelijk maken voor geïnteresseerden van over de hele wereld, zonder risico op Covid-19.

Bekijk een Matterport tour van een bedrijfspand

Vraag nu uw offerte aan

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Waar heeft u behoefte aan?

    Alle essentiële media voor uw promotie.
    Alle media om uw presentatie naar het volgende niveau te trekken.
  • Max. file size: 64 MB.