https://www.youtube.com/watch?v=Mdjq65ICuik&feature=youtu.be

Videografie voor vastgoed Nederland

Wij verzorgen videografie voor vastgoed Nederland. Dit betekent dat wij woningvideo's opnemen voor bijvoorbeeld op Funda, maar wij leveren ook luxe video's met interviews rondom nieuwbouwprojecten.

Videografie: Inzicht in uw woning of bedrijfspand

Video is een belangrijk middel voor de promotie van een woning. Een video zegt immers meer dan duizend foto’s. Onze vastgoedfotograven verzorgen naast fotografie ook woningvideo’s. Bent u op zoek naar een video van uw bedrijfspand? Bekijk dan onze sectie voor commercieel vastgoed. Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Walkthrough video 2:08

Een ‘walkthrough’ video laat u de woning zien, net alsof u er zelf doorheen loopt.

Standaard video 1:50

In ons standaard pakket gaan wij een stap verder. Rustige en stabiele beelden geven de kijker een goed beeld van de ruimte.

Luxe woningvideo 5:29

In ons deluxe pakket ontvangt u een royale woningvideo. Voor deze video gaan wij ‘all in’: drone beelden, details en ga zo maar door.

Meer video’s

Wij leveren diverse video’s, maar altijd in hoge kwaliteit en volledig afgestemd op uw behoefte.
Van korte (kantoor) promotievideo’s op Instagram en Facebook, tot vastgoedvideo’s variërend van basis tot luxe video’s.

Video voor nieuwbouw 4:41

Voor Dura Vermeer mochten wij de video verzorgen van nieuwbouwproject ‘De Fruitmeester’.

Ludieke presentatie 2:22

Bekijk hoe u, als makelaar, een leuke presentatie kunt verzorgen van de huizen die u gaat verkopen.

Wonigvideo met een drone 2:54

Beelden met een drone zijn bijna altijd spectaculair. Met name als de woning in een mooi groen gebied ligt, zoals deze woning in Weesp.

Een video in uw eigen huisstijl 3:06

Onze video’s kunnen wij eenvoudig in uw huisstijl maken. Uw kleuren, logo en contactinformatie.

Teaser video 0:20

Soms is een video juist krachtiger als deze kort gepresenteerd wordt.

Bedrijfsfilm 4:40

Wij verzorgen ook films voor uw organisatie. Bekijk hier onze samenwerking met Het Conservatorium Hotel te Amsterdam.

Benieuwd naar uw opties?

Bent u op zoek naar meer dan enkel een professionele video? Naast videografie verzorgen wij ook totaalpakketten voor vastgoed. Bekijk ze en neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze pakketten

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders dan onze concurrenten?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna uw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt als hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.

Kort over onze geschiedenis

Wij zijn in 2010 begonnen Object&co. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Heeft u vragen over ons concept? Neem dan contact met ons op.