Bijzonder wonen

Welkom op de pagina waar alle aflevering van 'Bijzonder wonen' door Object&co te vinden zijn. Onze woningfotografen komen dagelijks op unieke locaties. Deze serie biedt u de kans om even mee te kijken in ons dagelijkse werk. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aflevering 11 – Wonen in een gerenoveerde kerk

Hoe is het om te wonen in een kerk? Hoe ziet dat er nu eigenlijk uit? Mag je de kerkbel zo even laten horen en is het mogelijk om een glijbaan in te bouwen? Wij gingen langs bij Maartje en haar gezin in Noord-Scharwoude en zij wonen in een echte kerk, maar dan wel volledig gerenoveerd en duurzaam.

Meer afleveringen

Die bekijk je eenvoudig op ons YouTube-kanaal!

Bekijk alle aflevering op ons YouTube-kanaal

Over Bijzonder Wonen

Bijzonder wonen is een initiatief van Object&co Nederland. Onze woningfotografen & bouwkundigen komen in hun dagelijks werk op de meest uiteenlopende en bijzondere plekken. Wij zagen hier een mooie kans om met woningvideo’s deze plekken in beeld te brengen.

Woont u zelf in een bijzondere woning?!

Kent u een bijzonder pand? Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar joris@objectenco.nl en hij neemt spoedig contact met u op.

Heeft u interesse in een dergelijke video?

Bent u makelaar of beheerder van vastgoed? Zitten er in uw aanbod of beheer panden die ‘bijzonder’ zijn? Onze collega’s door Nederland heen staan klaar om uw te helpen met het fotograferen, inmeten of verfilmen van uw woning/Object.

[Colofon]

Bijzonder wonen is gefilmd door Object&co Nederland en met de toestemming van de bewoners/eigenaren vervaardigd.

[Covid-19]

De afleveringen zijn deels opgenomen voor Covid-19 en deels na de eerste, maar voor de tweede piek. Alle geportretteerden vertoonden geen verschijnselen en onze collega’s hebben zoveel mogelijk een gepaste afstand gehouden tijdens de opnames.

Hoe gaan wij om met Covid-19?

Benieuwd naar uw opties?

Onze video's zijn altijd in uw huisstijl, voorzien van uw logo en afgestemd op uw behoefte. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze pakketten