Vacature Marketing- & Communicatiespecialist

Ben jij een manusje van alles? Houd je van veel verschillende werkzaamheden en een vrije rol? Lijkt het je gaaf om een merk verder uit te bouwen? Heb je affiniteit met woningen, commercieel vastgoed, architectuur en interieurdesign? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Object&co Nederland is een vastgoedmediabedrijf en werkt met meer dan 75 franchisenemers (zelfstandig ondernemers) door geheel Nederland. Daarnaast hebben wij een backoffice van 55 bouwkundigen/architecten. Ongeveer 15% van alle presentaties die je op Funda ziet is door één van onze fotografen gemaakt.

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland en af toe in het buitenland. Wij leveren vastgoedfoto’s, video’s, NEN2580 meetrapporten, plattegronden, energielabels, 3D virtuele woning tours, project marketing, artist impressions, etc. etc.

Wij komen op de meest uiteenlopende plekken waarbij je soms rondgereden wordt in een golfkarretje door iemand uit de quote 500 en de volgende dag sta je bij een oude dame in haar appartement, die samen met haar 15 katten noodgedwongen moet verhuizen.

Meer over ons en met wie je gaat werken

Vacature Marketing- & Communicatiespecialist: Wie zoeken wij?

Wij werken met zelfstandig ondernemers (fotografen/inmeters) die allemaal een vrije rol hebben. Om die reden moet een vrije rol ook goed bij jou passen. Onze collega’s zijn dagelijks op pad voor onze klanten en jij bent degene die ze helpt en ondersteunt met allerlei leuke acties. Hierin heb je heel erg veel vrijheid.

Voor die acties kan je denken aan het schrijven van blogs, leuke acties voor onze klanten, het maken van foto’s van bijzondere duurzame panden of inhoudelijke video’s opnemen met mensen in onze branche. Voor al deze communicatie is het fijn als je kennis hebt van Adobe Photoshop, Lightroom, Premiere, Indesign en/of Illustrator. Uiteraard is het vereist dat je weet hoe je een website moet onderhouden. Het is ook handig als je basiskennis met Google Ads hebt en weet hoe Facebook marketing campagnes werken (dit valt overigens allemaal goed te leren).

Naast jouw MarCom vaardigheden heb je dagelijks contact met onze designers die de meest oude woningen en bedrijfspanden omtoveren tot hippe trendy artist impressies. Daarnaast krijg je een training in de werkzaamheden die onze franchisers/fotografen beheren. Dit om een goed gevoel te krijgen bij hun werkzaamheden en bovendien is het ook erg leuk om zelf op pad te gaan (of voor iemand in te vallen). Het kan voorkomen dat je helpt als geluidsman/vrouw tijdens verschillende opnames voor Bijzonder Wonen. Kortom, een brede functie met veel mogelijkheden.

Jouw mogelijke werkplek

Je komt te werken op het hoofdkantoor in Hilversum en op het kantoor zijn wij vrij informeel. Op het hoofdkantoor werken we met vijf mensen, een klein team dus. Bij jouw functie krijg je een groot beeldscherm (of meerdere) op kantoor en een lekker snelle (gaming) laptop om mee te werken. Over het algemeen werken wij op kantoor.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Marketing of Communicatie.
 • Bij voorkeur heb je 1 – 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een sociaal en enthousiast persoon en wilt graag leren.
 • Kennis of enthousiasme voor vastgoed en bouwkunde zijn een pré.
 • Een rijbewijs is essentieel.
 • Kennis van diverse Adobe programma’s is handig, denk aan Photoshop, Lightroom, Premiere, Illustrator of Indesign.
 • Kennis van of enthousiasme voor fotografie en videografie zijn een pré.

Wat bieden wij?

 • Een hele snelle laptop en groot beeldscherm om mee te werken.
 • Een fijn kantoor te Hilversum met goede koffie uit een echte espressomachine.
 • ‘In house lunch’, oftewel geen broodjes meenemen.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën.
 • Een voetbaltafel, race- en golf simulator om even te ontspannen.
 • Indien gewenst kan er een lease auto geregeld worden en is een zakelijke telefoon ook bespreekbaar.
 • Een goed salaris.
 • Hele diverse organisatie.
 • 25 vakantiedagen per jaar, een legendarisch kerstdiner, extra vrije dagen rondom nationale gebeurtenissen.

De procedure en tot wanneer…?

Denk je nu, dit lijkt mij wel wat?! Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Vinden wij jouw sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als we tijdens dat gesprek je geschikt vinden, dan hoor je het snel. Wij zoeken iemand die vanaf 3 januari 2022 kan starten (eerder is geen optie). Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan kan je mailen naar Joris: joris@objectenco.nl.