Opvolgend op ons vorige bericht een nieuwe update over het Coronavirus en onze dienstverlening. In het kader van het heersende Coronavirus dienen wij als Object&co de nodige voorzichtigheid in acht te nemen. Dit is in uw belang en tevens in ons belang en dus samen in ons aller belang. Uiteraard volgen wij de instructies van onze overheid, o.a. middels het RIVM, op en treffen wij de noodzakelijke maatregelen zoals deze worden geadviseerd.

Toevoeging verzwaarde update t/m nader bericht

In het kader van de verzwaarde lockdown is onze dienstverlening nog mogelijk, mits er geen andere personen in het huis zijn tijdens onze activiteiten dan onze fotograaf. Dit betekent dat onze fotograaf zijn/haar werk alleen verricht in uw huis. Wij raden u aan om, gedurende de tijd, even een lekker stuk te gaan wandelen.

Let op!

  1. Als onze fotograaf bij u thuis geweest is, kan u op die dag geen andere personen meer uitnodigen.
  2. Onze fotografen zijn zelfstandige ondernemers, maar mogen ook door de avondklok niet meer laat in de avond met u afspreken.

Wij zorgen voor onze veiligheid en daarmee ook voor die van u. Wij houden afstand, komen enkel als we gezond en wel zijn en zorgen voor de hygiënische maatregelen. Voor alles omtrent Covid-19 en onze dienstverlening geld dat als u vragen heeft, u ons altijd kan bereiken via ons contactformulier.

Reeds gemaakte afspraken

Het kan zijn dat dat er bij u of in uw gezin gezinsleden zijn die symptomen hebben als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts welke kunnen duiden op het potentieel aanwezig zijn van het Coronavirus. In dat geval zijn er twee mogelijkheden:

  1. Verplaatsen: Wij maken een nieuwe afspraak en verplaatsen de werkzaamheden.
  2. De afspraak gaat door, echter gedurende de werkzaamheden zorgt u ervoor dat er niemand in de woning aanwezig is. Zo kunt u bijvoorbeeld even een wandeling in de buurt maken terwijl wij aan het werk zijn.

Nieuwe afspraken en onze mensen

Het kan natuurlijk zijn dat u er niet gerust op bent dat onze mensen geen verschijnselen hebben die duiden op de aanwezigheid van het Coronavirus. Wij snappen het ook als u zich zorgen maakt over het potentiële besmettingsgevaar van uw kinderen etc. Heeft u twijfels, neem contact met ons op.

Besmettingsrisico verminderen, hoe kunt u helpen?

Voorafgaand aan de afspraak voorzien wij u per e-mail van de informatie die u nodig heeft om uw woning klaar te maken. U kunt al onze tips ook alvast online bekijken. Wij letten goed op onze hygiëne en verwachten dit ook van u. Om het besmettingsrisico te verminderen zullen wij in uw woning zo min mogelijk aanraken. Om deze reden is het extra belangrijk dat uw woning schoon en opgeruimd is, zo kunnen wij zorg dragen voor de perfecte foto’s en hoeven wij niks aan te raken of te verplaatsen.

Vragen of zorgen?

Wij danken u voor uw begrip en uw medewerking in deze zware tijd voor ons allemaal. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog
Bel ons
Route