035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Matterport

Met een Matterport (MP) presenteert u een woning op een unieke manier. Een MP is een 3D scanner waarmee een ruimte of omgeving virtueel en interactief gemaakt wordt. Tevens kunnen we interieurfoto’s, 360 graden foto’s en een video leveren op basis van een scan met een MP. De video neemt iemand soepel mee door alle ruimtes van het object of de woning.

 

Wist u dat een Matterport 3D-scan nu ook mogelijk is op Funda?

Het coronavirus

Als makelaar is dit een uitdagende tijd! U wilt uw klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn en toch het contact zo beperkt mogelijk houden. Een scan met een Matterport helpt u hierbij enorm. Kijkers kunnen zo eenvoudig de woning of het object bekijken zonder iets aan te raken. De kwaliteit van een scan is daarnaast zo hoog dat de woning/object bijna tastbaar is.

De toekomst van huizen bezichtigen

De scans die onze apparaten opleveren zijn professioneel en bieden u een nieuwe ervaring. De situatie rondom het coronavirus versneld wellicht uw processen om meer digitaal te gaan. Wij helpen u hier graag mee! Het is logisch dat u met vragen zit over de toepassing van deze scans. Bekijk daarom onze voorbeelden op deze pagina. U kunt zelf de controle nemen en door de woning heen ‘wandelen’ of rustig achterover leunen en de volledig geautomatiseerde video bekijken. De keuze is aan u, wij helpen u graag.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij bieden u naast de optie voor een MP nog veel meer. Bekijk onze pakketten en neem contact met ons op.