Stage video: Wij zoeken een stagiair(e) MBO/HBO video

Word jij helemaal enthousiast van de nieuwste camera? 4K beelden, soepele overgangen en wellicht her en der wat animaties? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt leren, maar ook enorm hard kunt lachen?

Stage video: Wie zoeken wij?

Wij, Object&co, zoeken een stagiair(e) video. Het liefst iemand die al ervaring met stages heeft*. Jouw opleiding is gericht op video en monteren (of iets relevants). Daarnaast vinden wij het leuk als je een brede interesse hebt, bijvoorbeeld in animeren. Voor ons is het erg belangrijk dat je durft te zeggen wat je denkt, open staat voor nieuwe kennis en bovenal erg enthousiast bent.

Over ons

Wij zijn een vastgoedmediaspecialist en wij leveren diensten aan een makelaar die een huis verkoopt of een eigenaar van een groot bedrijfspand die nieuwe huurders zoekt. Wij leveren foto’s, video’s, meetrapporten en ga zo maar door. Dit doen wij via onze collega’s door het land heen.

Meer over ons en met wie je gaat werken

Jouw mogelijke werkplek

Je komt te werken op het hoofdkantoor in Hilversum. Jouw video’s helpen onze collega’s om klanten of opdrachten aan te trekken. Het is daarom belangrijk dat kwaliteit bij jou voorop staat, een productie moet echt mooi zijn. Onze videospecialist Koen gaat jou persoonlijk begeleiden en daarnaast zal je overlappend geholpen worden door Joris of Vincent.

We zijn op het kantoor zeer informeel en dat zoeken wij ook in jou! Even lekker meepraten tijdens de lunch of een grapje tussendoor is belangrijk. Jouw functie leent zich er, met name vanwege de zware pc en het beeldscherm, minder voor om vanuit huis te werken. Geen zorgen, ons kantoor is ruim opgezet. Wij werken allemaal 36 uren, maar staan open voor stages vanaf drie dagen (tot maximaal 4.5 dagen).

Wat ga je doen voor ons?

Je gaat bijvoorbeeld ondersteunen tijdens onze producties voor ‘Bijzonder wonen’, video’s van dikke villa’s of helpen met interviews voor onze items met ‘op bezoek bij’. Je gaat helpen met het klaarzetten van de apparatuur, de belichting, microfoons checken en de audio opnemen. Vergeet niet dat sociaal zijn naar een klant of gast vaak het belangrijkste is!

Jouw profiel

 • Je volgt een opleiding richting video/monteren, MBO of HBO.
 • Bij voorkeur heb je al eerder stage gelopen*.
 • Je leeft voor video’s en monteren, maar je bent altijd benieuwd naar nieuwe kennis.
 • Kennis of enthousiasme voor vastgoed zijn een pré.
 • Een rijbewijs is een pré, we bedoelen hiermee geen scooter.

Wat bieden wij?

 • Een hele dikke pc en groot beeldscherm om mee te werken.
 • Een studioruimte en enorm veel apparatuur om mee aan de slag te gaan.
 • ‘In house lunch’, oftewel: geen lunch meenemen (Koen waardeert goed belegde broodjes).
 • Begeleiding door een professioneel filmer en overlappende steun.
 • Super lekkere koffie, de thee is OK, maar we hebben ook Capri Sun!
 • Een mooie stagevergoeding (€ 300,- per maand).
 • Toegang tot het hele Adobe pretpakket of Davinci Resolve.

De procedure en tot wanneer…?

Denk je nu: te gek! Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Je mag ons bellen, maar gewoon een mail schrijven is ook OK. We willen graag een CV zien en voorbeelden van eerder gedaan werk. Let op, hoe je jezelf presenteert is ook van belang. Dat zegt namelijk al een hoop! Wees vooral creatief, dat is altijd goed. Vinden wij jouw sollicitatie interessant, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als we tijdens dat gesprek je geschikt vinden, dan hoor je het snel.

Aangezien wij niet persé iemand nodig hebben, maar het wel heel leuk vinden om iemand te begeleiden hebben we geen einddatum. Als wij iemand aannemen, dan gaat deze vacature offline. Sollicitaties mogen naar Joris o.v.v. ‘Vacature Video stagiair’ door te mailen naar joris@objectenco.nl. Je kunt Joris ook bellen op 06 50 85 27 47.

* Is het jouw eerste stage? Geen probleem! In dat geval willen wij wat meer voorbeelden zien van eerder gedaan werk. We zoeken niet iemand die we uit moeten leggen hoe een camera aan gaat, maar meer iemand die we kunnen begeleiden naar nóg betere producties.