fbpx

Den Haag

Ed te Pas

Over Object&co Den Haag

Korte introductie over zichzelf 
….
Pitch van aantal regels
…..

Straat 123
2500 AA Den Haag
06 41 390 482

View DEMO GeoBatch in a full screen map

onze services

Fotografie

Wij werken alleen met vaste eigen professionele fotografen. Fotografen met een gedegen vaktechnische opleiding en achtergrond en gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring. Altijd uw eigen vaste regionale “eigen” fotograaf.

 

NEN 2580

Al onze fotografen zijn volledig intern opgeleid en getraind om inmetingen conform de NEN 2580 te verrichten.  Dit wordt ondersteund door onze back-office met meer dan 65 bouwkundig specialisten, variërend van tekenaars tot architecten.

Artist impression

Op basis van een foto of plattegrond maken wij prachtige visuele impressies. Dit is perfect geschikt voor leegstaande panden, nieuwbouw of een verouderde woning.

Video

Wij leveren hoogwaardige video’s, van volledig in uw huisstijl opgemaakte video’s tot aan luxe 3D, animatie- en drone video’s.

Funda presentatie

Wij bieden verschillende presentatie pakketten aan variërend van een basis pakket tot DeLuxe pakketten met o.a. huisstijl video’s, hoogte fotografie, woningbrochures en virtual tours. 

Plattegronden

Naast puur bouwkundig tekenwerk verzorgen wij ook uw 2D & 3D plattegronden voor Funda.  

 

360 virtual tour

Wij bieden verschillende virtuele tours aan waarin je virtueel door een woning kan lopen. Dit is uiteraard ook geschikt voor virtual reality.

ObjectShow

Al uw mediaproducten worden ondergebracht op een eigen website met unieke domeinnaam (straatnaam + huisnummer). Dit allemaal in uw eigen huisstijl aangevuld met een brochure.

 

Fotobewerking

Onze designers toveren iedere sombere hemel of grauwe dag in een adembenemende zonsondergang.