Van plattegrond naar impressie

Het weergeven van uw woning op dé manier en stijl die u wilt is een van onze specialiteiten. Dit doen we met het maken van Artist impressions. Met onze impressies geven wij u een visueel kijkje in de toekomst van uw woning. De impressies maken wij op maat, hoe u het wilt! Wij leveren zowel interieur als exterieur impressies.

Hoe werkt het?

Voordat wij aan de slag kunnen met het transformeren van uw woning naar impressies hebben wij digitale bestanden nodig. Elke opdracht is anders daarmee kan het verschillen welke bestanden we van u nodig hebben. Op de checklist hiernaast hebben wij de bestanden opgesomd die belangrijk zijn voor het maken van een impressie. Met het aanleveren van uw bestanden kunt u ook aangeven in welke stijl u de impressies wilt laten ontwerpen.

Hoe dan verder? Vervolgens werken wij samen met onze ontwerpers om de impressies naar uw wens te maken!

Over deze showcase

Voor onze klant uit Muiden mochten wij werken aan een impressie vanuit een plattegrond. Dit betekent dat onze ontwerpers enkel vanuit een plattegrond hebben gewerkt en met de door de klant aangegeven stijl het interieur hebben vormgegeven. Op deze pagina geven wij drie voor en na transformaties weer. Zo geven wij u een beter beeld van hoe onze ontwerpers van een plattegrond een impressie maken.

Impressie op maat

Wij hebben een checklist opgesteld met bestanden die u ons kunt sturen voor uw impressie.

impressie checklist

VOOR

NA

De slaapkamer

Een klassieke en kalme slaapkamer met neutrale kleuren.

Woonkamer

Een goed belichte living met een salontafel en een open keuken, ontworpen in neutrale aarde tonen.

Slaapkamer

Een ruime slaapkamer met een groot raam, moderne inrichting en lichte kleuren.

Bel ons
Route