Soms krijgen wij een uniek verzoek van een klant. In de serie ‘Showcase’ laten wij je deze verzoeken zien. Deze keer gaat het om een heuze ‘Man cave’, maar dan wel in een volledige 360 graden virtuele impressie.

Virtuele impressie

Een renovatie of nieuwbouwtraject vraagt soms om een virtuele impressie. Met behulp van een impressie krijg je namelijk al een kijkje in de toekomst en kan je sneller investeerders aantrekken. Wij kregen via één van onze collega’s een bijzonder verzoek binnen: “Kunnen jullie voor een klant zijn toekomstige ‘Man cave’ in een 360 graden impressie weergeven?” Ja hoor, dat kan! Bekijk hier links het resultaat ervan. Vragen? Mail ons gerust op info@objectenco.nl.

Ook een impressie aanvragen?

Bekijk dan hier onze checklist.

Mijn impressie: wat moet ik aanleveren?

In principe kunnen wij op basis van een idee al een impressie opstellen. Echter, dat gaat dan wel een duur project worden. Om voor alle partijen de kosten redelijk te houden geld de regel: Lever meer informatie en materialen aan, dan is de prijs ook aantrekkelijk. Natuurlijk zijn sommige projecten duurder dan andere. Een huis voorzien van een nieuwe gevel en een andere kleur kozijnen is nu eenmaal makkelijker te regelen dan een complete 360 graden virtuele impressie.

Om je te helpen hebben wij een checklist opgesteld met 2 voorbeelden van het project rondom de ‘Man cave’. Als wij, van een klant, een dergelijk lijstje krijgen dan worden wij daar zeer gelukkig van. Om privacy redenen is informatie verwijderd en zijn de voorbeelden bewust klein gehouden.

De ‘Ik wil een impressie’ checklist

  • AutoCAD of DWG bestanden zijn zeer essentieel.
  • Bouwtekeningen in PDF.
  • Dwarsdoorsnedes van het pand of object.
  • Referentie foto’s – Hoe wil je het hebben?
  • Plattegronden van het pand of object.
  • Foto’s van de huidige toestand. Heb je geen foto’s, laat deze dan maken door een ervaren fotograaf.
  • Lijst met kleuren en materialen. Wat voor kozijnen? Kunststof of hout? Antraciet of toch wit?
  • Specifieke plaatsen van materialen, bijvoorbeeld: Een zwart leren bank in de hoek van de ruimte.
Bel ons
Route