Soms krijgen wij een uniek verzoek van een klant. In de serie ‘Showcase’ laten wij je deze verzoeken zien. Deze keer gaat het om een heuze ‘Man cave’, maar dan wel in een volledige 360 graden virtuele impressie.

Bent u op zoek naar voorbeelden? Bekijk meer impressies

Virtuele impressie

Een renovatie of nieuwbouwtraject vraagt soms om een virtuele impressie. Met behulp van een impressie krijg je namelijk al een kijkje in de toekomst en kan je sneller investeerders aantrekken. Wij kregen via één van onze collega’s een bijzonder verzoek binnen: “Kunnen jullie voor een klant zijn toekomstige ‘Man cave’ in een 360 graden impressie weergeven?” Ja hoor, dat kan! Bekijk hier links het resultaat ervan. Vragen? Mail ons gerust op info@objectenco.nl.

Ook een impressie aanvragen?

Bekijk dan hier onze checklist.

Mijn impressie: wat moet ik aanleveren?

In principe kunnen wij op basis van een idee al een impressie opstellen. Echter, dat gaat dan wel een duur project worden. Om voor alle partijen de kosten redelijk te houden geld de regel: Lever meer informatie en materialen aan, dan is de prijs ook aantrekkelijk. Natuurlijk zijn sommige projecten duurder dan andere. Een huis voorzien van een nieuwe gevel en een andere kleur kozijnen is nu eenmaal makkelijker te regelen dan een complete 360 graden virtuele impressie. Om je te helpen hebben wij een checklist opgesteld.

De ‘Ik wil een impressie’ checklist

 • AutoCAD of DWG bestanden.
  Hierop kunnen onze tekenaars alle informatie vinden over het gebouw in kwestie. Denk aan hoe breed de kozijnen zijn enzovoorts.
 • Bouwtekeningen
  Soms zijn er geen digitale bestanden te vinden, maar beschikt u nog wel over de oorspronkelijke bouwtekeningen.
 • Dwarsdoorsnedes van het pand of object.
  Zo kan de tekenaar zien wat de dimensies zijn van het gebouw of object. 
 • Referentiefoto’s
  Foto’s van gebouwen die erop lijken, dit is met name nuttig bij nieuwbouwtrajecten. Deze foto’s geven de tekenaar een idee van de kleuren, bouwstijl en ga zo maar door. 
 • Plattegronden van het pand of object.
  Hoe lopen de muren? Staan ze kaarsrecht of zit er toch een knik in de muur?
 • Foto’s van de huidige toestand.
  Met name bij renovatietrajecten is het zeer zinvol om te zien hoe het pand eruit ziet. Geen foto’s beschikbaar? Bekijk dan eens onze pakketten.
 • Lijst met kleuren en materialen.
  Wat voor kozijnen? Kunststof of hout? Antraciet of toch wit?
 • Specifieke beschrijvingen van de materialen en hun plaats.
  Bijvoorbeeld: Een zwart leren bank in de hoek van de ruimte.
Bel ons
Route