Object&co bestaat vandaag 10 jaar en begon zoals veel organisaties: een idee. Een goede vriend van Mario, die tevens makelaar is, had behoefte aan een partij die alle vastgoedmedia kon regelen. In 2010 werd vastgoedmedia nog uitgevoerd door meerdere organisaties. Dus iemand om de woning in te meten, iemand om te fotograferen en iemand die een video maakte. Object&co is ontstaan om de makelaar volledig te ontzorgen.

Sinds die tijd is er een hoop veranderd. Niet alleen doen wij alles tijdens één afspraak, we zijn ook nog enorm gegroeid. Van een handjevol enthousiastelingen naar een organisatie die actief is in Nederland, België en Duitsland met ruim 60 fotografen.

Los van de vele professionele en enthousiaste collega’s door het land heen is er flink in de technologie geïnvesteerd. Matterport scanners, 360 graden camera’s, drones en ga zo maar door. Naast NEN2580 meetrapporten bieden we ook energielabels, woningwebsites en artist impressies aan. Uiteindelijk blijven wij wat we oorspronkelijk wilden zijn: de one stop shop voor makelaars en beheerders van vastgoed.

Het mooiste om te zien is dat onze grootste waarde, de relatie tussen onze collega’s en de klanten, hetgeen blijft wat ons onderscheid. Duurzame en lange relaties kenmerken onze organisatie. Zo zien wij dat niet alleen onze fotografen bij ons blijven, maar ook dat we onze klanten goed kennen. Het enige wat wij nu kunnen concluderen is: kom maar op met de volgende tien jaren!

Bel ons
Route