Woningfotograaf Zeeland Joanke was al langer bezig met fotografie toen ze in 2021 bij Object&co begon. Ze deed vooral portret- en newbornfotografie, maar de Covid-19 pandemie maakte dat een beetje lastig. Ze besloot niet te wachten, keek rond en kwam bij Object&co uit: “Ik heb eigenlijk de hele tekst niet echt goed gelezen, maar gelijk gesolliciteerd!”

Ben je al lang fotograaf?

“Zeker, ik ben al bijna mijn hele leven bezig met fotografie! Commercieel pas sinds een jaar of tien. Ik doe vooral portretten, newborn en soms ook bedrijfsfotografie, dat vind ik echt heel leuk om te doen. Ik heb ook een tijdje bruiloften gefotografeerd, maar dat ervaarde ik als erg stressvol. Ook trek ik graag de natuur in met mijn camera en drone, ik woon dichtbij de kust, dus het is altijd prachtig hier.’’

Hoe kwam je bij Object&co terecht als woningfotograaf Zeeland?

“Door de pandemie merkte ik dat er minder klanten bij mij kwamen voor een portret. Dat was toch wel erg lastig met de 1.5 meter… Mijn familie adviseerde iets te zoeken waardoor ik wel gewoon bezig kon blijven met fotografie, misschien iets voor bedrijven. Zodoende ben ik gaan kijken naar kansen en kwam ik via Google bedrijven tegen die vastgoedfotografen zochten. Ik solliciteerde eerst bij een concurrent, maar daar reageerde niemand en zodoende kwam ik bij Object&co uit. Ik mailde naar het hoofdkantoor en kon gelijk op gesprek komen en aan de slag gaan.’’

“Ik solliciteerde eerst bij een concurrent, maar daar reageerde niemand…”

Hoe gaat het nu?

“Goed! Ik ben een jaar bezig en ik vind het echt heel leuk. Ik heb wel mazzel gehad, want ik begon in een tijd waarin het erg druk was op de woningmarkt. Via collega Mark Sluiters kon ik een makelaar in mijn buurt overnemen. Zodoende was ik lekker snel op pad om het vak onder de knie te krijgen. Het is heel divers en sociaal werk, je komt bij de mensen thuis over de vloer. De verbreding van mijn carrière als vastgoedfotograaf bevalt mij goed en ik ben regelmatig onderweg. Dit zorgt voor een dynamische werkweek, maar dan wel in mijn eigen regio.”

Wij zijn trots om Joanke toe te voegen aan onze Object&co familie vol professionele fotografen. Joanke haar ervaring plus enthousiasme zorgen ervoor dat zij een gedegen toevoeging is aan uw makelaardij. Heeft u vragen? Neem dan contact met Joanke op via 06 – 43 76 32 57 of door te mailen naar joanke@objectenco.nl. Benieuwd naar wat mensen over onze dienstverlening zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Wij zoeken fotografen!

Door heel Nederland heen zoeken wij fotografen die, als franchiser, zelfstandig via Object&co willen werken. Zoek je werk? Bekijk de vacature en mail ons gerust als je vragen hebt (info@objectenco.nl).

Bel ons
Route