Debora is al sinds 2013 bezig met fotografie en heeft een studio die geschikt is voor ‘watershoots’. De pandemie en een verhuizing dwongen haar om anders te kijken naar haar werk. Ze kwam terecht op een advertentie van Object&co en nu hoort ze bij onze familie. Debora is klaar om als woningfotograaf voor makelaars en beheerders van vastgoed in de regio Roosendaal aan de slag te gaan. Op zoek naar een betrouwbare professional? Lees meer over Debora in deze blog.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Ik woonde in Rotterdam en had een eigen studio. Omdat ik vaak in antikraakpanden zat wisselde mijn locatie nogal, maar daardoor had ik veel inloop. Zo zat ik een keer tijdelijk naast de HEMA! Ik verhuisde naar Zundert en dat beëindigde de inloop. Ik was ineens afhankelijk van internetadvertenties en dat werkt toch echt heel anders.

“Ook al heb je het onderwerp ‘huizen’, je komt toch echt bij mensen binnen. Het werk van woningfotograaf is heel sociaal, dat spreekt mij echt aan.”

Niet lang nadat ik verhuisd was begon de Covid-19 pandemie en die dwong mij om mijn business anders in te richten. Ik besloot de fotovakschool te gaan volgen en al zoekende kwam ik een Google-advertentie tegen van Object&co voor iemand erbij in Roosendaal. Nou, dacht ik: Ideaal! Ik mailde met Mario en kon snel op gesprek komen.”

“Bij mijn eerste opdracht kreeg ik bij binnenkomst een serenade!”

Wat vind je van het werk binnen de vastgoedsector?

Ik vind het erg leuk! Eerst maakte ik enkel foto’s, maar nu ben ik als vastgoedfotograaf enorm divers dankzij alle diensten die ik erbij doe. Denk dan aan inmeten, 360 graden foto’s en het vliegen met een drone vind ik ook erg leuk! Wat echt heel gaaf was, bij mijn eerste opdracht kreeg ik bij binnenkomst een serenade van de eigenaar. Die zat in een mannenkoor en zong uit volle borst terwijl hij op zijn piano voor mij speelde. Dat was echt heel gaaf!

Het inmeten voor een NEN2580 meetrapport is in het begin even wennen, je moet op zoveel punten letten. Tijdens mijn opstarttijd heb ik veel werk overgenomen van collega’s die ziek waren of niet konden. Zodoende ben ik echt van hot naar her gereden om alles te leren. Ik zit 800 meter van de grens af, België is voor mij ook een optie alleen die hebben een totaal andere markt.”

Knuffy is jouw eigen fotostudio?

Klopt! Ik ben gespecialiseerd in foto’s met water en de zogenoemde ‘stuifshoots’. Dit zijn shoots met een heel fijn poeder wat zorgt voor gave effecten. Voordat ik begon als fotograaf was ik ICT-docent op een MBO. Ik ben altijd gek geweest op kinderen en zodoende begon ik vooral shoots te doen met ouders en kinderen. Dit resulteerde in mijn eigen studio: Knuffy!”

Wij zijn trots om Debora toe te voegen aan onze Object&co familie vol professionele fotografen. Debora haar ervaring plus enthousiasme zorgen ervoor dat zij een gedegen toevoeging is aan uw makelaardij. Heeft u vragen? Neem dan contact met Debora op via 06 40 20 91 50 of door te mailen naar debora@objectenco.nl.

Bel ons
Route