Onze nieuwe vastgoedfotograaf in Ommen/Dalfsen/Raalte/ Zwolle (Overijssel) is Marian Groot Beumer. Na jaren als parttime fotograaf besloot Marian er nu volledig voor te gaan. Marian is een gediplomeerd fotograaf die haar strepen als fotograaf dik verdiend heeft, tijd om haar voor te stellen aan jullie.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Ik ben al jaren fotograaf omdat dit echt mijn ding is en recent besloot ik om het fulltime te gaan doen. Mijn gastouderschap ligt nu even stil en dat was het duwtje dat ik nodig had! Zodoende ben ik gaan zoeken naar kansen binnen de fotografie en kwam ik bij jullie uit. Dat laatste is niet helemaal waar trouwens, ik kwam eerder bij een concurrent uit, maar het uurloon dat die mij aanboden ging nergens over.

“Het plaatje dat ik in mijn hoofd had is uitgekomen”

Vastgoedfotograaf in Ommen en regio, is dat nieuw voor je?

Nee zeker niet, ik heb vaker shoots met als onderwerp vastgoed gedaan voor partijen. Ook heb ik fotoreportages gemaakt van ouderlijke huizen. Mijn moeder was de aanleiding. Ze woonde tot het eind van haar leven op de boerderij waar ik ben opgegroeid. Ik vond het mooi om dit vast te leggen en dan vooral vanwege alle specifieke details.

Het inmeten van een woning was wel nieuw voor mij. Gelukkig kon ik bij veel vrienden oefenen en vind ik het nu ontzettend leuk. Op het moment doe ik veel klussen voor collega’s die te druk zijn, dit gaat soepel en het bevalt mij enorm.

Wilde je altijd al fotograaf worden?

Toen mijn kinderen wat groter werden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik las een artikel van een vrouw die op latere leeftijd naar de fotovakschool ging en haar eigen bedrijf had opgezet. Het idee liet me niet meer los en kreeg steeds meer vorm met de plannen en ideeën die ik hierover kreeg. Ik zag helemaal voor me hoe het zou kunnen zijn en nog mooier, het plaatje dat ik toen in mijn hoofd had is helemaal uitgekomen.

“De hele dag mensen ontmoeten op diverse locaties, super!”

Ik studeerde aan de fotovakschool in Apeldoorn en na mijn diploma startte ik met mijn eigen fotostudio: FotoMarian. Hier kon ik niet geheel van rondkomen en zodoende werd ik daarnaast actief als gastouder. Ik ben echt een mensenmens en daarom spreekt het werk voor Object&co mij zo aan: De hele dag mensen ontmoeten op diverse locaties, super!

Hoe kwam je aan jouw eerste klanten?

Ik plaatste een advertentie in de plaatselijke krant over mijn bedrijf FotoMarian. Vervolgens ging het best snel en kreeg ik opdrachten. Tijdens mijn eerste keer werken als huwelijksfotograaf was ik best zenuwachtig. Het ging gelukkig heel erg goed en dat werd gewaardeerd, want bij lokale festiviteiten kwamen ze vaak zomaar even een biertje brengen!

Wij zijn trots om Marian toe te voegen aan onze Object&co familie vol professionele fotografen. Marian haar ervaring, reeds gedane opdrachten, nuchterheid plus enthousiasme zorgen ervoor dat Marian een gedegen toevoeging is aan uw makelaardij. Heeft u vragen? Neem dan contact met Marian op via 06 30 98 23 90 of door te mailen naar marian@objectenco.nl.

Bel ons
Route