035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Vacature: franchisenemers

Wie zijn we?

Object&co is een gevestigde naam binnen de markt voor vastgoeddiensten. Object&co levert vooral woningfotografie (alle vormen), NEN 2580 opname metingen en meetrapporten, plattegronden in 2D en 3D, energielabelscans en certificaten evenals aanverwante producten zoals dia presentaties, artist impressions, videopresentaties etc.

Wie zoeken we?

Object&co is op zoek naar franchisenemers die zelfstandig een bedrijf willen starten. Het model van Object&co is een franchisevorm, echter zonder de nadelen en wel met de voordelen van een franchiseconstructie.

De Object&co zelfstandige (‘ZZP Ondernemer’) collega is volledig verantwoordelijk voor een regio en bouwt daarbinnen aan zijn eigen klantenportfolio, dus aan zijn omzet en marge.

Object&co is op zoek naar serieuze en gedreven kandidaten die een eigen bedrijf willen opbouwen in de tweede/derde carrièrefase van hun leven (of met veel gedrevenheid als ondernemer). De ervaring leert dat het 3-5 maanden duurt voor dat een 70% niveau kan worden gerealiseerd van de haalbare omzet.

Dit maakt deze kans ook ideaal voor kandidaten die momenteel in een werkeloosheidssituatie zitten en graag als zelfstandige het roer weer in eigen handen willen nemen. Het UWV heeft een ideale regeling om te starten als zelfstandige en de aanloopkosten(verliezen) door middel van de uitkering te compenseren gedurende de zelfstandige start proefperiode van 26 weken.

Wat worden jouw werkzaamheden?

De werkzaamheden bestaan uit het (naast de commerciële acquisitie bij makelaars) het op locatie verrichten van woningfotografie, NEN 2580 opnamemetingen en inmeetschetsen, eventueel een energielabelscan en rapportage.

Object&co levert alle backoffice diensten aan de regio zelfstandige zoals: facturering, debiteurenbeheer en incasso, uitwerken en tekenen van 2D en 3D plattegronden, uitrekenen en vervaardigen NEN 2580 meetrapporten, realisatie en levering marketing- en sales materiaal, landelijke promotie, product ontwikkeling etc.

Profiel

 • Ondernemersgeest en spirit
 • Commerciële ervaring in verkoop en relatiebeheer
 • MBO/HBO opleiding, bij voorkeur ook technisch georiënteerd als bouwkunde of energietechniek, dus behalve fotovakschool of fotoacademie
 • Een passie voor professionele fotografie
  (top interieur foto’s zijn een must voor onze klanten)
 • Goede vaardigheden in werken met Microsoft Office, Adobe Photoshop/Lightroom etc.
 • Zelfdiscipline en geschikt om met een grote vrijheidsgraad te kunnen functioneren
 • Bereidheid tot het volgen van opleidingen voor NEN 2580 opnames.

Werken vanuit uw regio?

Wij zoeken momenteel professionele fotografen als zelfstandig franchise ondernemer in de exclusieve werkregio’s:

1. Bergen op Zoom e.o.
2. Terneuzen e.o.
3. Middelburg e.o.
4. Leeuwarden e.o.
5. Rotterdam e.o.
6. Zwolle e.o.
7. Tilburg e.o.
8. Eindhoven e.o.
9. Delft e.o. (extra collega gezocht)
10. Amsterdam e.o. (extra collega gezocht)

 

Hoe is het om franchisenemer te zijn voor Object&co?

Deze vraag krijgen wij, en terecht, met enige regelmaat. Omdat er geen eenduidig antwoord is, hoe u wil werken bepaalt u namelijk zelf, laten wij onze huidige mensen aan het woord. In deze serie aan filmpjes kunt u kennis met ze maken en hun verhaal aanhoren. Wie zijn ze, wat doen ze in hun vrije tijd en wat vinden ze leuk aan deze vorm van werken.

Wij hebben het ze gewoon gevraagd en dit zijn hun antwoorden: gewoon zoals het is. Het enige wat wij hebben gedaan is de kleuren even bijgetrokken en er een leuk liedje onder gezet. In de komende tijd gaan wij meer mensen, op deze manier, aan u voorstellen.

Wat heb je nodig qua apparatuur en investeringen?

Benodigde investering: professionele Nikon/Canon/Sony/Pentax camera set (~3500 EUR), meetapparatuur (~250 EUR), Krachtige PC/Mac, printer en scanner en groot beeldscherm (fotobewerking) (~2500-3500 EUR) en software (~1000 EUR) evenals een snelle internetverbinding.

Object&co kan gedeeltelijk de investeringen voorfinancieren (entree fees) en verrekenen met de geleverde diensten vergoeding. Object&co levert ook alle ondersteuning in businessplannen, financiële modellen, acquisitie, training en het managen van uw eigen onderneming (boekhouding, BTW aangiften etc.).

LET OP: dit betreft geen loondienst, parttime, creatief vrij werk, maar gewoon lekker hard werken! Er is continu vraag en dus continu werk, maar we zoeken geen hobbyisten die nog vragen hoe je scherp moet stellen of wat RAW is. Het is niet alleen maar fotografie (daar kan je niet meer van leven) en niet in andere dan de genoemde regio’s.

Reacties kunnen via het contactformulier of naar mario@objectenco.nl.

Interesse? Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op en dan nodigen wij je snel uit voor een lekkere kop koffie en een gesprek op ons kantoor in Hilversum. Heb je toch liever een kop cappuccino? Geen probleem! Vastgoedmedia is echt ons ding maar we worden ook langzaam beter in het opschuimen van melk.

Solliciteer nu!

Laat ons weten waarom u de geschikte kandidaat bent en wij nemen spoedig contact met u op.

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug naar: Vacatures