Impressie winkelpand Steenweg Utrecht

Als een winkelpand leeg komt te staan, dan is een impressie een mooie tussenweg om voordat een renovatie rond is al geïnteresseerden aan te trekken. Met name voor een pand aan de Steenweg in Utrecht kan een impressie aantonen wat de mogelijkheden zijn. Zo kan de winkel getransformeerd worden in iets als een Dille & Kamille, maar ook een Kruidvat, Etos of andere vorm van drogisterij/supermarkt.

Over dit project

Voor deze klant mochten wij vier impressies opleveren van dit pand. 2 aan de binnenkant en 2 aan de buitenkant. De klant wilde twee stijlen terugzien. Helaas was er geen goede foto beschikbaar voor de tweede impressie van de buitenkant, die is daarom volledig virtueel eraan toegevoegd. Dit project valt onder onze diensten voor commercieel onroerendgoed.

Vraag uw impressie aan

Commercieel onroerendgoed

Bezit u commercieel onroerendgoed en bent u op zoek naar een professionele partij voor de presentatie van uw pand(en)? Bekijk dan eens onze speciale pagina voor bedrijfsonroerendgoed (BOG). U kunt ook rechtstreeks een mail sturen naar Lex Bruil (directeur commercieel onroerendgoed) of hem even bellen op 06 46 44 12 58.

Bekijk onze diensten voor BOG
Bel ons
Route