Zie de potentie: impressies voor Funda

In deze showcase tonen wij het effect van professionele interieur impressies. Deze zwaar beschadigde woning gaat waarschijnlijk als ‘kluswoning’ op Funda. Als makelaar ligt hier een kans om, met behulp van artist impressions, het publiek een idee te geven van de potentie. Een beschimmelde muur? Een lekkage die al twee jaar schade heeft veroorzaakt? Het valt allemaal te repareren, een kwestie is vaak om door de schade heen te kijken.

Vraag uw impressie aan

Ervaar de potentie: Keuken

Van de oorspronkelijke keuken is overduidelijk weinig meer over. Alleen al het openen van het raam, waardoor er meer licht naar binnen komt maakt hier een hoop verschil. Een totaalrenovatie van de muren, de vloer en het plaatsen van een nieuwe keuken maakt het plaatje compleet. Dit verandert de keuken van “hier wil ik niet komen”, naar “samen een maaltijd bereiden!”

Renovaties en nieuwbouw

Op zoek naar meer voorbeelden? Bekijk dan onze pagina special met voorbeelden voor renovaties of nieuwbouw. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

zie de potentie zie de potentie

Comfortabel slapen

Laat het licht naar binnen, breng rustige kleuren aan en het beetje zonneschijn van deze impressie laat iemand al snel weer lachen. Een volledig gesloopte slaapkamer kan, na veel werk, er zo uit zien: zie de potentie!

Wat zeggen mensen over ons?

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan gerust onze Google Reviews.

Vragen? Neem contact met ons op.
zie de potentie zie de potentie

Zie de potentie in de overloop

Ook hier gelden weer de gouden regels voor een impressie: licht en rust. Wellicht is een badkamer niet hetgeen waar wij aan denken, maar het kan wel!

Lees meer over artist impressions
zie de potentie zie de potentie
Bel ons
Route