Woningfotograaf Nijmegen/Betuwe Job van der Velden is de jongste binnen ons team, maar zeker niet minder ervaren. Al op zijn 21ste was hij bezig met vastgoedfotografie. Daarvoor maakte hij foto’s voor de verkoop van auto’s, volgde een opleiding tot grafisch vormgever en daardoor groeide zijn passie voor vastgoed. Hij werkte kort bij enkele concurrenten en wilde daarna het roer in eigen handen nemen. Dit is het verhaal van Job, onze woningfotograaf Betuwe & Nijmegen.

Hoe kom je bij Object&co terecht als woningfotograaf?

“Na mijn middelbare school ben ik begonnen met een opleiding tot grafisch vormgever en begon ik fotografie serieus aan te pakken. In het begin waren dit vooral foto’s voor de verkoop van auto’s, maar mijn interesse in vastgoed volgde snel. Mijn eerste ‘echte’ opdracht was een villa in het buitenland, dit blijft tot heden een van de gaafste woningen die ik mocht vastleggen. Door de jaren die volgde legde ik meer en meer woningen vast en kwam ik verder in dit vak.”

“Mijn eerste ‘echte’ opdracht was een villa in het buitenland.”

“Het grote voordeel van Object&co is het stuk zelfstandig ondernemen in combinatie met een sociaal vangnet van collega’s. Als ik vragen heb, dan stel ik die en krijg ik van velen antwoord. Daarnaast vind ik makelaardij echt een mooi vak. Ik volg, deeltijd, de opleiding tot makelaar. Nu weet ik niet of ik echt als makelaar wil werken, maar ik wil wel alles weten over het vak.”

“Achter de voordeur is het verhaal van elk huis anders”

Waar ben je, als vastgoedfotograaf, actief?

“Via Object&co werk ik in de regio Betuwe en Nijmegen. Helaas wel met een zwart randje, want de vorige collega (Hein Arns) overleed vorig jaar. Mijn idee was om rustig te beginnen, maar dat is wat versneld gegaan.”

[ Hein Arns (1963 – 2022) was met grote toewijding jarenlang franchisenemer bij Object&co. Hij heeft hij zijn beste krachten aan het bedrijf gegeven. Wij kennen Hein als een vriendelijk, betrokken en gepassioneerd persoon maar vooral als goede vriend voor velen van onze collega’s. Om deze redenen gaan wij Hein ontzettend missen. ]

Wat vind je het leukste aan werken als vastgoedfotograaf?

“Na de voordeur is het verhaal van elk huis anders, de variatie in het werk spreekt mij erg aan en houdt het werk ook leuk. De klanten waar ik mee werk waarderen ook echt de persoonlijke relatie die ik met ze heb. Ik geniet er van om onderweg te zijn en stilzitten is niets voor mij, daarom vind ik het ook niet erg om tot in de late uurtjes door te werken.”

Wij zijn trots om Job toe te voegen aan onze Object&co familie vol professionele fotografen. Job zijn ervaring plus enthousiasme zorgen ervoor dat hij een gedegen toevoeging is aan uw makelaardij. Heeft u vragen? Neem dan contact met Job op via 06 28 08 30 81 of door te mailen naar job@objectenco.nl.

Wij zoeken fotografen!

Door heel Nederland heen zoeken wij fotografen die, als franchiser, zelfstandig via Object&co willen werken. Zoek je werk? Bekijk de vacature en mail ons gerust als je vragen hebt (info@objectenco.nl).

Bel ons
Route