Welkom terug bij onze blog ‘het verhaal achter de foto’. Iedere maand stellen wij één van onze woningfotografen voor en deze keer is dat onze collega uit Delft: Willy Huisman. Willy besloot dat het na een lange carrière als controller tijd werd voor verandering. Uiteindelijk leidde deze keuze ertoe dat Willy nu alweer bijna zeven jaren bij Object&co werkt.

“Iedereen heeft een creatieve kant.”

Hoe kwam je bij Object&co terecht?

Ik heb altijd met veel plezier als financial controller bij Martinair gewerkt, de hele wereld over gereisd en daardoor veel gezien. Ruim tien jaar geleden maakte ik een carrièremove in de creatieve richting. Ik heb een paar jaar de stylingacademie en de kunstacademie gedaan waar ik ook mijn fotografie-skills verder ontwikkelde.

In 2012 startte ik mijn eigen onderneming voor het leveren van diensten aan makelaars en woningbouwcorporaties. Ik zag dat aan de presentatie van huizen voor de verkoop een hoop verbeterd kon worden en verkoopstyling was toen een relatief nieuw begrip. Door mij als franchisenemer aan te sluiten bij Object&co maakte ik gebruik van een bestaand netwerk en expertise, maar met behoud van mijn eigen onderneming. Daarnaast wordt op deze manier, als franchiser via Object&co, ook de continuïteit richting mijn klanten gewaarborgd.

“Mooie plaatjes maak ik altijd samen met de klant.”

Neem contact op met Willy

Willy Huisman is onze professionele fotograaf in de regio van Delft! Voor woningfotografie, inmeten + NEN 2580 meetrapporten en woningvideo’s bent u bij haar aan het juiste adres. Bel haar op 0613516389 of stuur een e-mail.

Had je al ervaring met fotografie?

Ik kreeg als kind een camera van mijn vader, zo is het begonnen. Daarna heb ik veel gefotografeerd tijdens de reizen die ik maakte. Wat ik vooral graag doe is het vastleggen van momenten, mensen en plaatsen. Dankzij verschillende opleidingen heb ik mijn fotografie verder geprofessionaliseerd. Wat ook handig is, is dat we binnen het netwerk van Object&co als fotografen ook van elkaar leren.

Wij zijn het verlengstuk van de makelaar

Wat vind je leuk aan jouw werk?

Ik hou van architectuur plus interieur en waar anders dan als woningfotograaf krijg je de kans om zoveel woningen en bedrijven van binnen en buiten te bekijken? Belangrijk om te beseffen is dat je de mooie plaatjes nooit alleen maakt, dat is een samenwerking tussen de klant en mij. Het is altijd fijn als de klant zichtbaar zijn/haar best heeft gedaan om het huis er op en top uit te laten zien. Dan doe ik de rest.

Uiteraard zit er soms een regenachtige grijze dag tussen, geen nood! In die gevallen kom ik gerust later een keer terug voor de buitenfoto’s (de gevelfoto). Service en kwaliteit staan bij mij en de rest van mijn collega’s hoog in het vaandel. Wij zijn het verlengstuk van de makelaar en met een goede presentatie wil ik een bijdrage leveren aan een succesvolle verkoop van de woning. In alle reviews onder ons Google-profiel lees je ook terug dat dankzij onze foto’s de mensen veel bekijks krijgen.

Het volgende verhaal

Wij bedanken Willy voor het delen van haar verhaal! Voor de volgende ronde is Willy benieuwd naar het verhaal van Bernhard Sporkslede. Heb je vragen? Stel ze! Wil je informatie over een specifiek onderwerp? Onze nieuwsredactie gaat graag voor jou op pad. Neem in dat geval contact op met Vincent Veenenberg.

Bel ons
Route