Mairenie Leest werkte bij een concurrent en voelde zich teveel een willekeurig nummer. Ze kwam Object&co tegen en zag in het franchisemodel veel voordelen: “Ondanks dat het een functie is die je alleen bekleed, heerst er hier wel een teamspirit. Bij de concurrent ben je vooral op jezelf aangewezen, ondanks dat je in een ‘team’ zit. Daarnaast werk je als franchisenemer zelfstandig en niet tegen een vast salaris. Je bent verantwoordelijk voor de hoogte van je inkomen, zonder plafond, dat geeft positieve motivatie om dagelijks jezelf in te zetten voor kwaliteit over kwantiteit tegen 1 vast salaris.”

Wat is jouw achtergrond?

“Ik heb altijd in de marketing gezeten en had een relatie met een makelaar. Zodoende ben ik in contact gekomen met fotografen en daarna heb ik de fotovakschool in Apeldoorn gedaan. Op een gegeven moment merkte ik dat het mij wel lag. Vervolgens heb ik ook de interieuracademie gevolgd in Hengelo. Nu is dat totaal iets anders dan wat ik nu doe, maar het leert je wel veel over woningen.”

“Bij Object&co werken is geen suffe poespas, je krijgt volledig de kans om te freestylen.”

“De eerste keer met Mario zitten was enorm laagdrempelig, dat sprak mij enorm aan. Het ging meer op basis van gevoel en zodoende koppelde Mario mij aan René. Uiteindelijk ben ik een dag gaan meelopen met René. Hij nam mij serieus als fotograaf, maar liet mij alsnog alles zien om echt zeker te zijn dat ik het totaal meegekregen had. Uiteindelijk zei hij dat ik het zeker weten kon! Ik werk nu een maand en heb al zo’n 20 panden gedaan.

“Bespaar jezelf de administratieve rompslomp en stap, als vastgoedfotograaf, over naar Object&co!”

Was je altijd al fotograaf?

“Ik heb oorspronkelijk Marketing & Communicatie gestudeerd, maar uiteindelijk kwam fotografie op mijn pad. Na een degelijke omscholing loop ik nu rond met een Canon 6D en een 16-35mm lens. Portretfotografie trekt mij ook heel erg, maar de apparatuur is allemaal erg duur waardoor het soms even sparen is.”

Krijg je weleens gekke klussen als vastgoedfotograaf?

Heb je nog gekke klussen gehad? “Nee, het valt eigenlijk wel mee! Ik lag één keer schuin in een badkamer, maar dat was het dan ook wel. Via een kennis mocht ik een keer een stedelijk pand vastleggen, dat is wel anders dan wat ik in deze regio tegenkom. Ik wacht nog op de bijzondere boerderij met binnenzwembad! Voor nu vind ik het echt te gek om René te ondersteunen, met hem optrekken is heel leuk. René, als je dit leest: dank je wel!”

Wij zijn trots om Mairenie toe te voegen aan onze Object&co familie vol professionele fotografen. Mairenie haar ervaring plus enthousiasme zorgen ervoor dat zij een gedegen toevoeging is aan uw makelaardij. Heeft u vragen? Neem dan contact met Mairenie op via 06 15 48 13 28 of door te mailen naar mairenie@objectenco.nl.

Wij zoeken fotografen!

Door heel Nederland heen zoeken wij fotografen die, als franchiser, zelfstandig via Object&co willen werken. Zoek je werk? Bekijk de vacature en mail ons gerust als je vragen hebt (info@objectenco.nl).

Bel ons
Route