Het zal voor niemand een verrassing zijn, in de afgelopen weken zijn virtuele woningtours en online bezichtigen enorm in trek geraakt bij kopers op huizenjacht en de makelaars. Vanuit de veiligheid van het eigen huis en/of kantoor en in isolatie kunnen potentiële kopers op zoek naar het huis van hun dromen en de makelaars hun begeleiden.

Met woningvideo’s en met 360-graden foto’s was al een nog beter beeld van een woning te krijgen. De moderne plattegronden leveren veel additionele informatie op, dit zorgt voor vertrouwen.

Wij brengen u de volgende stap om te bezichtigen

De unieke 3D technologie van Matterport maakt virtuele bezichtigingen mogelijk op een nog hoger niveau. Met deze technologie wordt een volledige 3D scan van de woning gerealiseerd, waardoor potentiële kopers werkelijk door de gehele woning kunnen lopen. In alle “hoeken en gaten” is de woning te bekijken alsof de koper er zelf is.

Matterport, nu ook op Funda!

  • Wist u dat Funda sinds afgelopen week de mogelijkheid biedt aan potentiële kopers om deze virtuele bezichtiging direct op Funda te bekijken?
  • Wist u ook dat onze collega’s getraind zijn om met de Matterport te werken en deze dienst al geruime tijd leveren?
  • Met onze Matterport scans kan het bezichtigingen van huizen, zelfs ten tijde van het coronavirus, digitaal gewoon doorgaan.

Benieuwd wat wij voor jou al meteen kunnen betekenen? Benieuwd hoe een Matterport 3D bezichtiging er voor potentiele kopers uitziet?

Lees meer over de Matterport

Online bezichtigingen

Online virtuele bezichtigingen zijn niet meer weg te denken binnen de vastgoedbranche, maar de Matterport tilt het online bezichtigen naar het hoogste niveau!

  • Potentiële kopers kunnen volledig door de woning heen bewegen, alsof ze daadwerkelijk in de woning ook echt aanwezig zijn.
  • De woning kan ook als 3D-object bekeken worden, in een zogenaamde ‘3D doll house view’
  • Potentiële kopers kunnen deze levensechte beelden nu rechtstreeks op Funda bekijken
  • Onze collega’s zijn al volledig zijn getraind!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje bij één van onze voorbeelden!

Bekijk meer voorbeelden
Bel ons
Route