035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Digitale woningtours

Wij bieden u diverse opties om uw woning volledig digitaal te bekijken: virtuele tours. Bijvoorbeeld met een Matterport! U kunt uw woning met behulp van de Matterport op een unieke manier presenteren aan potentiële kopers. Soms is een object of een woning nog niet gebouwd of ondergaat deze een grote renovatie. In die gevallen adviseren wij u om een virtuele woningtour aan te bieden.

Zeker nu de woningmarkt zo overspannen is en we allemaal goed op moet letten i.v.m. het Coronavirus is een digitale tour een echte oplossing. Op deze manier reduceert u het besmettingsgevaar en kunnen toch veel mensen de woning bekijken. 

Joris Olde Kalter

Operationeel Manager

Matterport tour

Een tour op basis van een Matterport 3D scan levert u een nieuw soort ervaring! Dankzij de scan kunt u, in hoge kwaliteit, op basis van 360 graden foto’s door een woning heen ‘lopen’.

Virtuele tour

Op basis van volledig geanimeerde afbeeldingen stellen wij graag voor u een virtuele tour samen. Dit is geschikt voor objecten of woningen die nog gebouwd moeten worden of bijvoorbeeld in het geval van grote renovaties. U geeft uw kijkers als het ware een kijkje in de toekomst: zo kan het worden!

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Object&co biedt u veel meer opties naast een Matterport 3D scan of een virtuele woningtour. 

Terug naar: Overzicht diensten