Naast haar eigen bedrijf Studio A. werkt Anne voor Object&co als woningfotograaf in Roermond e.o.. “Ik mailde Mario en gaf mijn interesse in Object&co aan. Hij mailde mij terug: ‘Kom maar langs’.” In de categorie ‘Het verhaal achter de foto’ stellen wij ditmaal Anne Hoeijmakers aan jullie voor.

Ik ben Anne Hoeijmakers, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Tienray. In mijn vrije tijd ben ik bezig met sporten en vind ik het leuk om te bakken. Geen Heel Holland Bakt niveau, maar een goede Cheesecake lukt mij wel.

“De afwisseling is echt perfect!”

Zelfstandig ondernemen voor Object&co

Meerdere van onze collega’s zijn niet enkel bezig als woningfotograaf, ze combineren wat ze zelf willen. Zo ook Anne: “Ik combineer mijn eigen bedrijf Studio A. met mijn werk als woningfotograaf. De afwisseling is echt perfect. De ene dag doe ik inspiratie op die ik elders weer kan toepassen vanuit mijn functie als interieurstylist.

Fotograaf Anne Hoeijmakers

Anne is onze kracht in Roermond en regio midden Limburg. Voor professionele foto’s, video’s en meer bent u bij haar aan het juiste adres. Bel Anne op 0633944149 of stuur een email.

Ik vind het zelf heel goed te doen om mijn werk voor Object&co te combineren met mijn bedrijf.

Starten bij Object&co

Anne is sinds september 2017 actief voor onze organisatie. “Nadat ik de fotovakschool voltooide wist ik zeker wat ik wilde doen: Interieur- en woningfotografie. Zodoende kwam ik bij Object&co terecht. Ik heb daarop alle benodigdheden aangeschaft en ben een half jaar later officieel begonnen. Mijn eerste 2 klanten heb ik via de sales van Object&co gekregen, nu haal ik mijn eigen klanten binnen.

Een eigen bedrijf

Als zelfstandig ondernemer ben je, zoals het woord het zegt, zelfstandig. Anne besloot op een gegeven moment haar droom te realiseren en haar eigen bedrijf te starten: “Op de een of andere manier kan ik gefascineerd raken door een mooie interieurfoto waarin alles klopt. Denk hierbij aan het kleurgebruik, de opstelling van de meubels, karakter, stijl enz. Wanneer alles op elkaar is afgestemd kan er zo’n mooi beeld ontstaan. Daar houd ik van! Om deze reden ben ik met Studio A. begonnen. Hierin combineer ik mijn fotografie en styling. Ik vind het zelf heel goed te doen om mijn werk voor Object&co te combineren met mijn bedrijf. Nu moet ik wel toegeven dat de functies veel overlap hebben.

Het volgende verhaal

Wij bedanken Anne voor het delen van haar verhaal! Eerder spraken wij met Marcel, één van onze fotografen in de Achterhoek. Anne heeft voor het volgende verhaal Edith Pijl uit Utrecht genomineerd. In onze volgende blog stellen we daarom Edith aan jullie voor.

Heb je vragen? Stel ze! Wil je informatie over een specifiek onderwerp? Onze nieuwsredactie gaat graag voor jou op pad. Neem in dat geval contact op met Vincent Veenenberg.

Bel ons
Route