Woningfotograaf ‘s-Hertogenbosch, Jacques Yasemin, werkt alweer 5 jaar voor Object&co en is al ruim 15 jaar werkzaam als fotograaf. Naast zijn werk als fotograaf is hij ambassadeur van het merk Fujifilm.

Waar heb je zoal gewerkt?

Voordat ik bij Object&co kwam was ik op freelance basis ambassadeur voor Nikon. Voor Nikon gaf ik trainingen en workshops aan pro’s en amateurs. Na 10 jaar raakte ik toch de uitdaging van het werk kwijt en ben ik ermee gestopt. Via Nikon kende ik Emile de Jong en zo kwam ik Object&co in aanraking. Emile zei dat Object&co nog mensen nodig had, dus solliciteerde ik. Uiteindelijk mocht ik op gesprek komen is besloten dat ik mijn eigen regio kreeg: ’s-Hertogenbosch.

Na een jaar gestopt te zijn als ambassadeur voor Nikon begon het wel te kriebelen en kwam ik, inmiddels alweer 4 jaar geleden, bij Fujifilm terecht. Nu geef ik naast het mijn werk als vastgoedfotograaf weer workshops en trainingen aan enthousiastelingen.

Neem contact op met Jacques via 085 13 04 737 (ook via Whatsapp te bereiken) of mail naar jacques@objectenco.nl.

Wat maakt het werk bij Object&co zo leuk?

Wat ik erg leuk vind aan mijn werk zijn de sociale contacten. Ik houd wel van een gezellig praatje met de klanten. Ik vind het dan heel leuk om te weten wat mensen doen en waarom ze gaan verhuizen. Mijn klanten waarderen het als ik interesse in ze toon. Dat maakt de spannende periode, alles rondom het verhuizen, veel aangenamer.

‘’Ik hou ervan om progressie te zien’’

Ik hou ervan om progressie te zien in mijn werk. Zo had ik in het begin nog moeite met het inmeten en was ik er best lang mee bezig. Nu loop ik fluitend, met mijn lasermeter, door een pand heen.

Een dag als woningfotograaf ‘s-Hertogenbosch?

Ik woon zelf in Raamsdonksveer, dus ik moet altijd een half uurtje rijden als ik bij de eerste klant wil zijn. Daarom probeer ik rond 9 uur weg te rijden, zodat ik rond half 10 bij de eerste klant ben. Meestal probeer ik 2 of 3 panden op een dag te pakken. Dat kan verschillen want de ene opdracht is meer werk dan de ander. Als ik dat heb gedaan ga ik terug naar huis en zet ik alles op de computer. Ik hou meestal 1 á 2 ochtenden/middagen in de week vrij om alles af te maken.

“Het grootste probleem dat ik heb is dat mijn passie 24/7 doorgaat’’

Als ik wat vrije tijd heb, dan vind ik het heerlijk om te barbecueën en muziek te luisteren. Ik ben echt een enorme muziekliefhebber en luister vele soorten. In het weekeind probeer ik veel tijd voor mijn gezin vrij te maken en samen uitgebreid te eten of een terras te pakken.

Daarnaast heb ik een zwak voor foto- en audioapparatuur. Het grootste probleem dat ik heb is dat mijn passie 24/7 doorgaat. Ik ben alweer 15 jaren fotograaf en nog steeds zeer leergierig. Elke week verdiep ik mij even in de techniek van fotografie en probeer ik nieuwe dingen te leren, bijvoorbeeld van andere collega’s in mijn vakgebied.

Bel ons
Route