Woningfotograaf Maastricht, Roermond en/of Venlo

Dus u bent op zoek naar een professionele woningfotograaf voor het vastleggen van een woning of bijvoorbeeld bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk de fotografen beschikbaar in Maastricht, Roermond, Venlo en de provincie Limburg. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Woningfotograaf Maastricht, Roermond en/of Venlo, deze mensen staan voor u klaar

Wij werken met professionals die ieder een eigen regio beheren. Zo spreken onze mensen altijd uw taal en kennen ze uw regio.

Als organisatie richten wij ons op een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op vertrouwen en het volledig ontzorgen. Dit laatste betekent dat onze collega’s naast fotograaf ook inmeten, filmen, 360 graden foto’s en virtuele tours verzorgen.

Voor de provincie Limburg betekent dit wat wij door de gehele provincie goed vertegenwoordigd zijn met 3 professionele fotografen.

Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Hoi, ik ben Anne, vastgoedfotograaf voor regio Roermond (Midden Limburg). Met veel plezier fotografeer ik alle huizen en luister ik naar de verhalen achter de verkoop. Bel mij op 0633944149 of stuur mij een e-mail.

Onze fotograaf Bart Ebisch

Bart Ebisch

Noord-Limburg, Nettetal e.o.

Ik bestrijk voor Object&co Noord-Limburg en het aanpalende Duitse grensgebied. Inmiddels ben ik als voormalig journalist alweer circa vier jaar werkzaam voor Object&co en heb ik voor mijn klanten bewezen dat wonen en werken in het werkgebied een pre is. Bel mij 0642949150 of stuur een e-mail e-mail.

Bert Salari (Object&co)

Bert Salari

Maastricht, Hasselt (BE)

Bert Salari is onze professional ‘across borders’. Hij werkt zowel in Nederland (Maastricht) als België (Hasselt) als professioneel woningfotograaf via Object&co. Bel Bert op 0622402733 of stuur mij een e-mail.

Offerte aanvragen

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft, via één bedrijf, één afspraak en één vast contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u of uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Object&co?

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders dan onze concurrenten?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Het is ons streven dat onze collega bijna uw medewerker wordt, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt als hij/zij ‘deel is van het team’. Daar onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.