Woningfotograaf Assen, Emmen en/of Hoogeveen

Dus u bent op zoek naar een professionele woningfotograaf voor het vastleggen van een woning of bijvoorbeeld bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk de fotografen beschikbaar in Assen, Emmen en/of Hoogeveen en de provincie Drenthe. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Woningfotograaf Assen, Emmen en/of Hoogeveen

Wij werken met professionals die ieder een eigen regio beheren. Zo spreken onze mensen altijd uw taal en kennen ze uw regio.

Als organisatie richten wij ons op een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op vertrouwen en het volledig ontzorgen. Dit laatste betekent dat onze collega’s naast fotograaf ook inmeten, filmen, 360 graden foto’s en virtuele tours verzorgen.

Voor de provincie Drenthe betekent dit wat wij door de gehele provincie door Mark Otten vertegenwoordigd worden.

Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Mark Otten (Object&co)

Mark Otten

Drenthe

In de regio Drenthe is onze woningfotograaf Mark Otten actief voor makelaars en beheerders van vastgoed. Mark kan u helpen aan professionele woningfoto’s, meetrapporten (NEN 2580) en video’s van uw woning of Object. U kunt mij altijd opbellen op 0646443411 of u kunt een mail sturen.

Offerte aanvragen

Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft, via één bedrijf, één afspraak en één vast contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u of uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Neem contact op