Woningfotograaf Assen, Emmen en/of Hoogeveen

Ben je op zoek naar een professionele woningfotograaf voor het vastleggen van een woning of bijvoorbeeld bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk de fotografen beschikbaar in Assen, Emmen en/of Hoogeveen en de provincie Drenthe. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Woningfotograaf Assen, Emmen en/of Hoogeveen

Wij werken met professionals die ieder een eigen regio beheren. Zij spreken de taal en kennen de regio.

Met Object&co richten wij ons op een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op vertrouwen en het volledig ontzorgen. Dit laatste betekent dat onze fotografen ook ook inmeten, filmen, 360 graden foto’s en virtuele tours verzorgen.

Voor de provincie Drenthe betekent dit wat wij door de gehele provincie door Mark Otten vertegenwoordigd worden.

Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Mark Otten (Object&co)

Mark Otten

Drenthe

In de regio Drenthe is onze woningfotograaf Mark Otten actief voor makelaars en beheerders van vastgoed. Mark kan je helpen aan professionele woningfoto’s, meetrapporten (NEN 2580) en video’s van jouw woning of object. Je kunt hem altijd opbellen op 0646443411 of een mail sturen.

Offerte aanvragen

Object&co biedt je de oplossing door alles te leveren wat je wenst en nodig hebt, via één bedrijf, één afspraak en één vast contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor jou of je klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Object&co?

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken jouw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Zij worden bijna uw medewerker, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt alsof hij/zij ‘deel is van het team’. Daarin onderscheiden wij ons.

Daarnaast zijn onze collega’s zelfstandige ondernemers en dat is voordeel. Dit zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Hierdoor zijn ze meer betrokken en leveren een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt je een huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken.