Funda besteed sinds dit jaar meer aandacht aan de kantoorprofielpagina’s voor makelaars: kantoorpromotie. Met Kantoorprofiel Pro kunt u als makelaar uw persoonlijke pagina op Funda gaan branden met een uitgebreide profielpagina, een branded contactblok wat in uw voordeel kan werken in de rangschikken van de resultatenlijst van makelaars!

U kunt bij ons terecht voor het mediamateriaal dat u wilt gebruiken voor uw kantoorcampagne. In deze blog besteden we aandacht aan onze mogelijkheden voor uw makelaardij en uw team.

stel uzelf als makelaar voor aan uw kijkers
stel uzelf als makelaar voor aan uw kijkers
stel uzelf als makelaar voor aan uw kijkers
stel uzelf als makelaar voor aan uw kijkers

Waar begint uw promotie mee: profielfoto’s

De klant wil weten met wie hij/zij gaat werken, een persoonlijk verhaal in combinatie met een professionele foto is een mooi begin. Dankzij ons kleine leger aan fotografen door heel Nederland is er altijd in uw regio wel één fotograaf van ons bereid om u hiermee te helpen.

Tips voor uw foto’s

 1. In het kantoor is altijd goed.
 2. Gaat u ergens buiten staan, kies dan een locatie die kenmerkend is voor uw regio. Hierbij kan gedacht worden aan een natuurgebied of iconisch gebouw in uw stad/dorp.
 3. Een teamfoto is dankzij Covid-19 wat lastig, maar als u allemaal op ongeveer hetzelfde tijdstip buiten gefotografeerd wordt kan onze fotograaf digitaal de foto’s samenvoegen. Toch nog een teamfoto!

Introductieteksten voor bij uw foto’s

Wij raden u aan, om altijd, teksten in de ik-vorm te schrijven. Probeer te vermijden dat er staat: “John-x is al tien jaren makelaar, hij geeft echt om zijn klanten.” Nee, de klant wil met u werken: “Beste, ik ben al tien jaren makelaar in het prachtige X en doe dit omdat ik de samenwerking met mijn klanten zo mooi vind.” Heeft u hier vragen over? Wij lezen en denken graag met u mee.

Een video zegt meer dan duizend foto’s

Klopt! Een video geeft u de mogelijkheid om écht uw verhaal te vertellen. Waarom moet de klant met u in zee gaan? Wij bieden u drie mogelijkheden aan om, in een video, uw kantoor/makelaardij voor te stellen.

Basis kantoorvideo

Voor deze video houden wij de kosten laag. U krijgt van uw makelaardij professionele sfeerbeelden zodat de klant goed ziet hoe uw kantoor eruit ziet.

 • Sfeerbeelden

Deluxe kantoorvideo

Bij onze deluxe video gaan wij een stap verder op ons basismodel. Wij verrijken de sfeerbeelden met interviews met uw team. Wie zijn uw vaste medewerkers? Dit geeft een goed beeld van uw team en de diversiteit.

 • Sfeerbeelden
 • Interviews
 • Uitgebreide montage

Superdeluxe kantoorvideo

Een superdeluxe kantoorvideo gaat helemaal over de kop. Wij verrijken sfeerbeelden met interviews, werken met een script en gaan qua montage nog een stap verder. Bekijk het voorbeeld en neem contact met ons op.

 • Sfeerbeelden
 • Interviews
 • Uitgebreide montage
 • Script
 • Compleet productieteam
Bel ons
Route