De vastgoedsector blijft zich ontwikkelen! Het is voor makelaars en particulieren belangrijk om zich, in de promotie, te onderscheiden van anderen. Videografie draagt ontzettend bij aan jou onderscheidend vermogen, maar hoe et je dat goed in? Welke video is voor jou de beste keuze? Wij helpen je om met video de promotie van jouw vastgoed strak en professioneel neer te zetten. We bieden je diverse opties en in deze blog laten we zien welke dat zijn.

Hoe wij vakkundige video’s maken

Om woningen en bedrijfspanden op hen mooist weer te geven maken wij gebruik van de beste apparatuur. Zoals de Sony FX3; een camera met een hoog kleurbereik. Deze camera heeft een vermogen om een miljard aantal kleuren te bereiken. Daarnaast is het bij het filmen van een interview of presentatie, erg belangrijk dat de persoon die aan het woord is goed wordt belicht. Dit doen wij door professionele LED panelen te gebruiken die we op een statief plaatsen.

Het edit proces lopen wij door met de beste programma’s tot onze beschikking; DaVinci Resolve en Premiere Pro. Een belangrijk onderdeel van het edit proces is de audio. Wij zorgen ervoor dat de audio goed loopt en het audioniveau gedurende de opname wordt behouden. Daarnaast besteden wij veel tijd in kleurbewerking om datgene wat we filmen nog meer te laten uitstralen. Kleurbewerking is belangrijk om de nadruk te leggen op het object en indruk te maken op de kijker. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten video’s. Walkthrough video’s, standaard en luxe video’s.

Soorten video’s

Walkthrough video

Een walkthrough video is een video waarbij wij het object met een videotour weergeven. Hierin wordt het gevoel gestimuleerd van het rondlopen en rondkijken binnen en buiten het gebouw. Dit doen we met behulp van een osmo; dit kan een gestabiliseerde camera zijn of een stabilisator voor een mobiele telefoon.

Standaard video

In een standaard video wordt de woning van binnen en buiten gefilmd met een professionele camera. Wij maken hierbij gebruik van een gimbal of een slider. Een gimbal is een stabilizer die ervoor zorgt dat het beeldmateriaal vloeiend en recht is. Dit geeft een heel ander effect dan wanneer de camera los bedient wordt. Een slider is een apparaat met een elektrische motor waarop de camera langzaam in een horizontale lijn beweegt.

Luxe video

Een luxe video biedt meer details dan een standaard video. Het omvat drone shots, close-ups en indien gewenst een presentatie of interview van de makelaar/particulier.

De audio van de presentatie of interview kan worden opgenomen met maximaal 4 zendersets en een boom microfoon. Een zenderset is een microfoon die aangesloten is aan een zender die draadloos audio stuurt naar de ontvanger. Deze microfoon wordt vastgemaakt aan de kleding van de spreker. Deze manier van het opnemen van audio is erg efficiënt en komt veel voor. Een boom microfoon is een microfoon die aan een hengel vast zit en boven het beeld wordt gehouden om het geluid van de ruimte op te nemen. Afhankelijk van wat er wordt opgenomen, is het een meer geschikt dan het ander. Met een variatie aan apparatuur kunnen wij inspelen op vrijwel elke situatie en wensen van onze klanten!

Is dat alles?

Nee hoor! We maken ook video’s voor nieuwbouwprojecten, ludieke presentaties, bedrijfsfilms, teaser video’s en drone video’s . Verder hebben wij onze eigen serie Bijzonder Wonen; video’s waarin wij over de vloer komen bij mensen die nèt wat anders wonen.

Bel ons
Route