Wij maken plattegronden voor zowel makelaars als partijen actief in commercieel vastgoed. Onze plattegronden zijn volledig geschikt voor Funda en Funda in Business en wij bieden de volgende opties qua type plattegrond: normale 2D/3D plattegronden, maar ook luxe versies. In deze blog leggen wij de verschillen uit.

2D en 3D plattegronden voor woningen

Bij het inmeten van uw woning voor het NEN 2580 BBMI meetrapport schetsen wij uw woning met de bijbehorende maten. Onze architecten zetten vervolgens deze schetsen om tot professionele plattegronden en het bijbehorende NEN 2580 BBMI meetrapport.

Onze 2D plattegronden tonen een huis altijd van bovenaf, plat. Alle metingen geven wij per ruimte weer en uiteraard vermelden wij ook het type ruimte, zoals woonkamer, keuken of slaapkamer. Met onze 2D plattegronden zorgen wij voor inzicht in het aantal vierkante meters woonoppervlak (gebruiksoppervlak).

Kies je voor luxe plattegronden, dan tonen onze plattegronden de woning met meubels. Zo kan een kijker zien hoeveel ruimte er overblijft nadat zijn/haar meubels geplaatst zijn. Een luxe plattegrond toont, in tegenstelling tot onze normale plattegronden, beter de mogelijkheden aan van de woning.

luxe plattegronden voor funda

Wist u dat...

wij in onze plattegronden uw huisstijlkleuren kunnen verwerken?

Een platte plattegrond blijft natuurlijk een schematische tekening. Daarom leveren wij onze plattegronden ook in 3D! Een 3D plattegrond, met name onze luxe uitvoering, brengt een huis echt tot leven. Wat zijn de voordelen van een 3D plattegrond?

  • Een (luxe) 3D plattegrond geeft een goed besef van de hoogtes binnen de woning.
  • Op de 3D plattegrond, staan geen afmetingen, maar toch geeft het een realistisch beeld van het huis.
  • Dankzij onze plattegronden met meubels (de luxe versies) krijgt een kijker al snel een realistisch beeld van de opties voor zijn/haar eigen meubels in het toekomstige huis.
een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning een strakke en professionele plattegrond voor de verkoop van uw woning

Extra’s

Object&co levert ook een aantal extra’s voor bij uw plattegronden. Zo is het mogelijk om de tuin in de plattegrond op te nemen. Hierdoor kunnen mensen precies zien wat ze aan hun tuin hebben en hoe deze zich weerhoud tot het huis.

Voor de hand liggende aanpassingen binnen het huis of bedrijfspand kunnen ook meegenomen worden in een aparte plattegrond. Zo biedt u uw kijkers een kijkje in de toekomst door te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Wij raden u wel aan om een bouwkundig expert raad te plegen voor u dragende muren digitaal verwijderd en mensen valse hoop biedt.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

2D en 3D plattegronden voor commercieel vastgoed

Voor bedrijfsonroerendgoed (BOG) levert Object&co ook luxe en normale 2D/3D floorplanner plattegronden die kant en klaar zijn voor Funda in Business. Het maakt niet uit hoe groot het bedrijfspand is, wij gaan graag de uitdaging aan.

Uiteraard vermelden onze 2D plattegronden de afmetingen van alle ruimtes zodat u weet hoeveel werkplekken u kunt aanbieden. Wij doen dit voor bijvoorbeeld horecapanden, fitness ruimtes, uw lokale snackbar, maar ook complexe bedrijfspanden met meerdere verdiepingen en ruimtes of een logistiek centrum van 50.000m2.

Wist u dat...

wij op basis van onze NEN 2580 meetrapporten en daarbij behorende plattegronden ook voor u een verhuur verdeelstaat (VVS) kunnen opmaken?

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Bel ons
Route