Vanuit Object&co weten wij dat strakke foto’s bijdragen aan een succesvolle verkoop. Zo zorgen professionele woningfoto’s voor meer bekijks, levert het huis vaak meer op en gaat de verkoop een stuk sneller. Wat doe je als een huis niet zo presentatiewaardig is? Daarvoor hebben Merel & Marinthe dé oplossing: Kalter & Kalter.

Soms is een huis niet echt presentatiewaardig. Oud of kapot meubilair zorgen niet voor een fijn gevoel zodra mensen het huis bezichtigen. Voor dit soort huizen zagen Merel & Marinthe een mooie kans om te helpen. Vanuit Kalter & Kalter richten zij huizen tijdelijk in: licht, ruimtelijk & aantrekkelijk. Op deze manier staat de woning beter op de foto’s en zorgt de inrichting voor een fijn gevoel zodra iemand binnenkomt. Een huis kopen we namelijk op basis van gevoel & emotie.

Zussen Kalter en Kalter - Verkoopstyling

“Creëer het juiste ‘thuis’ gevoel”

Over Kalter & Kalter?

Marinthe: “Wij specialiseren ons in verkoopstyling en verhuurstyling en weten precies wat er nodig is om het juiste ’thuis’ gevoel te creëren om zo een woning snel te verhuren of te verkopen.

Merel: “We hebben een grote loods met meubels en accessoires die wij gebruiken Om huizen tijdelijk in te richten voor de verkoop. Is de woning verkocht? Dan komen wij het meubilair weer ophalen! Maar we stellen de nieuwe bewoners ook in staat om onze meubels en accessoires te kopen. Op deze manier kan de kopende partij een volledig ingericht huis betreden en blijft onze voorraad altijd up-to-date en actueel.” Marinthe: “Als zussen zijn we goed op elkaar ingespeeld. Op die manier komt de klant nooit voor tegenstrijdige keuzes of onverwachte zaken te staan.

“Gezamenlijk leveren we meerwaarde voor de klant”

Over de samenwerking

Als vastgoedmediaspecialist houden wij ons dagelijks bezig met de presentatie van vele huizen en bedrijfspanden. Onze fotografen verzorgen jaarlijks voor zo’n 30.000 mensen de presentatie van hun thuis.

Joris – Object&co: “Wij zagen Kalter & Kalter online via een artikel op RTL nieuws en vonden dat erg interessant. Na een gesprek met de zussen hebben we besloten om een samenwerking aan te gaan. Dit betekent dat wij onze klanten attenderen op Kalter & Kalter en dat de zussen de styling kunnen verzorgen voor woningen. Wij bieden Kalter & Kalter daarentegen o.a. NEN2580 meetrapporten en fotografie aan als hun klanten daarom om vragen. Zo doet iedereen waar hij/zij goed in is en leveren we gezamenlijk een meerwaarde voor de klant.

Interieurstyling via Object&co

Als vastgoedmediaspecialist hebben wij interieurstylisten in huis die u advies kunnen geven over de styling van uw woning. Aangezien het aanbod van Kalter & Kalter dusdanig anders is zien wij dit als een toevoeging. Onze interieurstylisten blijven, door het hele land, voor u beschikbaar. Heeft u meer vragen over interieurstyling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@objectenco.nl.

Bel ons
Route