Unieke woning te koop, onze nieuwe blogserie

Onze fotografen komen dagelijks op veel locaties in Nederland, België en ook Duitsland. Wij vinden foto’s van bijzondere woningen altijd mooi om te zien en wij denken dat ons publiek dat ook vind. In de blogserie ‘Unieke woning te koop’ tonen wij het werk van onze collega’s in samenwerking met de verkopende partij. In dit geval heeft onze fotograaf Wicek Listwan voor Van Beusichem Makelaars deze woning vastgelegd.

Bekijk de portfolio van deze fotograaf, Wicek

Het was een fijne klus en persoonlijk houd ik wel van die strakke, onder architectuur gebouwde villa’s en dan met die hoogtes en doorkijkjes. Zo kan je als fotograaf wel blijven fotograferen, je ziet steeds weer een nieuwe en interessante compositie. Erg inspirerend!

WicekVastgoedfotograaf

Als “zoon van” kwam ik al vroeg in aanraking met het makelaarsvak. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik, nadat ik eerst mijn studie bedrijfseconomie HEAO had afgerond, ook in het makelaarsvak ben begonnen.

Makelaar DiederikVan Beusichem Makelaars (Tiel)

Kort over de woning

De woning is ontworpen door de architect Peter Agterberg. Ruimtelijkheid, bruikbaarheid en tijdloosheid zijn kenmerkend voor deze woning. Dat alles gecombineerd met goede materialen en de juiste locatie.

Bekijk de woning - Van Beusichem Makelaars

Object&co – Professionele vastgoedmedia

Gelukkig werken wij met ervaren vastgoedfotografen die, naast degelijk werk, ook nog vriendelijke mensen zijn. Lees dit dan ook gerust terug in de reviews die onze klanten over onze schrijven onder ons Google profiel.

Bekijk waar wij in Nederland actief zijn
Bel ons
Route