Leuk nieuws! Wij hebben de handen ineengeslagen met Rituals Cosmetics om u, eigenaar van een woning, iets extra’s te bieden bovenop onze dienstverlening. Via onze vastgoedfotografen kunt u nu gebruik maken van een exclusieve korting op het luxe home assortiment van Rituals: Wij verzorgen uw woningpresentatie.

Wij verzorgen uw woningpresentatie: Waarom deze actie?

Zodra onze woningfotograaf geweest is verzorgd hij/zij aantrekkelijke en professionele foto’s van uw woning. Deze foto’s in combinatie met bijvoorbeeld een woningvideo of zelfs Matterport tour zorgen op Funda voor bekijks. Als mensen uw woning komen bekijken toont u natuurlijk een opgeruimde en schone woning, maar ruikt deze ook lekker?

De woning die ik begin 2020 kocht was schoon, opgeruimd en rook aangenaam! Dit bleken de huisgeuren van Rituals te zijn.
Eigenaar van een woning

Hoe kan ik hiervan gebruik maken?

Geuren spelen een belangrijke rol en helpen mensen verliefd te worden op uw woning. Wij zagen een kans en hebben een samenwerking opgezet met Rituals. De kaarsen, keukensets, geurstokken en huisgeuren van Rituals maken van een huis een thuis. Dankzij de voucher die fotograaf bij u thuis achterlaat, ontvangt u nu 15% korting. Op de voucher vind u alle informatie over het verzilveren online of in de winkel.

De ultieme presentatie van uw woning

Wat zit erin voor Object&co

Voor ons is het puur een leuke actie en een verlengstuk van onze dienstverlening naar u als klant. Heeft u vragen n.a.v. deze actie? Neem dan contact op met Vincent Veenenberg, Marketing- & Communicatiemanager bij Object&co.

Bel ons
Route