Goede impressies, bijvoorbeeld impressies van nieuwbouw, ontstaan altijd op basis van een fijne samenwerking. Dit betekent dat wij adequaat schakelen, maar ook dat onze klant (wellicht u) tijdig en snel bestanden aanlevert. Wat zijn bestanden die wij nodig hebben? AutoCAD (DWG) bestanden, een lijst met materialen en kleuren, wellicht aanwijzingen voor de hoek van de camera of enkel het type stijl dat u gehanteerd wil zien op de impressies.

Over deze showcase

In deze showcase tonen wij een aantal impressies die gemaakt zijn voor een nog te bouwen pand. Onze klant was op zoek naar gelikt promotiemateriaal om deze parel al te tonen aan geïnteresseerden voordat de appartementen af zijn.

De aanvraag betrof 2 exterieur impressies en 3 interieur impressies (gedurende het traject is de badkamer nog toegevoegd aan het geheel). Alle impressies zijn gekozen op basis van een stijl uit onze stijlgids, in dit geval ‘Young professional’. Enkel voor de badkamer had de klant meer specifieke eisen over het type meubels en sanitair. De impressies zijn op basis van een plattegrond opgesteld. Bekijk hier het resultaat en neem contact met ons op als je vragen hebt.

een impressie vanaf de straat

Exterieur impressie ‘street level’

Alsof je er zelf staat en naar het pand toekijkt, dat is het idee van een exterieur impressie vanaf straatniveau. Door digitaal mensen en voertuigen toe te voegen voelt deze impressie al snel wat meer ‘levendig’ aan.

Interieur impressies

Voor deze interieur impressies heeft de klant op basis van een stijl uit onze stijlgids een keuze gemaakt. In dit geval is dit ‘Young Professional’.

De ‘vogelvlucht’ exterieur impressie

Een impressie die gemaakt is alsof een vogel even over het pand heen vliegt en omlaag kijkt. Dit geeft jouw kijkers een goed perspectief op het pand in relatie tot de directe omgeving. Belangrijk voor dit soort impressies zijn AutoCAD bestanden en een lijst met materialen.

Toon de toekomst

De badkamer bevat wat meer maatwerk en details van het type meubels dat geplaatst wordt in de badkamer.

Bel ons
Route