035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Styling

Veel van onze fotografen zijn ook opgeleid als woningstylisten. Vooraf worden de mogelijkheden besproken met een van onze specialisten. Onze stylisten geven graag interieuradvies op maat om uw huis een stijlvol thuis te maken. Object&co werkt veelvuldig samen met Wonderhomes. Zij weten iedere sfeer te brengen die bij u past en waar u naar op zoek bent!

Het betreft een woning waar een man alleen woont en waar we bij aanvang alles wit aantroffen. Zijn verzoek was om er een gezellige sfeervolle woning van te maken gedurende zijn afwezigheid. We kregen hierbij de totale vrijheid. Onze voorkeur ging uit naar de loftstijl; stoer, mannelijk, maar met een gezellige touch. We hebben er voor gekozen om de keuken te spuiten en er een bakstenen muur boven te plaatsen met een oude houten plank voor extra sfeer. In de woonkamer hebben we balken geplaatst voor een gezellige uitstraling en het huis een uniek karakter te geven. De muren zijn in grijze en groene tinten geverfd en het houtwerk in donkergrijs, richting zwart. Ook hebben we op een paar muren gewerkt met stoer behang met het patroon van slangenleer voor een extra luxe gevoel. Het huis heeft een gezellige intieme sfeer gekregen door de fluwelen groene bank met kussens in diverse materialen. We adviseren een goed lichtplan om de juiste balans te krijgen tussen sfeer- en werklicht. Als er met donkere kleuren wordt gewerkt is een lichtplan zeker van toegevoegde waarde.
Edith Pijl – Wonderhomes

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Benieuwd naar de juiste styling voor uw object of woning? Wij helpen u graag! Bekijk onze pakketten en neem contact met ons op.