035 - 203 1532 info@objectenco.nl

NEN 2580 Expertisecentrum

Een professioneel opgesteld meetrapport, volgens de NEN 2580 norm, is tegenwoordig niet meer weg te denken. Verkoopt u uw huis of object, dan is een meetrapport verplicht. Onze professionals meten uw object of woning professioneel in. Maar, wat betekent dit nu eigenlijk? Wat betekenen al die termen zoals BBMI (Branchbrede Meetinstructie) of NEN 2580? Wie bieden u meer hulp en steun op deze pagina. Heeft u na het lezen, of al vooraf, vragen? Benader ons dan gerust! Onze experts staan u graag te woord.

Bij Object&co staan wij voor kwaliteit! Een meetrapport van ons is altijd volgens de norm. Al onze fotografen kunnen een woning/object inmeten volgens de NEN 2580 norm. Vragen? Mail mij.

Joris Olde Kalter

Operationeel Manager

Een meetrapport, wat betekent dit?

Een meetrapport is een handzaam overzicht van alle maten van uw woning, opgemeten door een expert. Dit gaat als volgt:

  1. Bij de verkoop van een woning of object, of in sommige gevallen voor verzekeringen, wordt er via een makelaar of vastgoedmediabedrijf een woningfotograaf/meetprofessional naar een woning gestuurd.
  2. De fotograaf maakt foto’s van het object of de woning en meet ook alle maten. Vaak schetst de professional een plattegrond en verandert deze schets/plattegrond in een officieel meetrapport. Dit rapport is bij ons altijd voorzien van alle maten en volledig volgens de NEN 2580 norm opgesteld. Dit betekent dat u naast de maatgeving van uw woning/object ook 2D en 3D plattegronden ontvangt van uw woning/object.

Vragen?

Heeft u over het inmeten of opstellen van een meetrapport/plattegronden vragen? Benader ons dan gerust.

Uw woning/object laten inmeten?

Door heel Nederland heen hebben wij professionals die u kunnen helpen aan betrouwbare en correcte meetrapporten. Bekijk onze pakketten en neem contact met ons op!

Terug naar: Meetrapporten