035 - 203 1532 info@objectenco.nl

Over Object&co BOG

Object&co is landelijk actief op het gebied van bedrijfsonroerendgoed (BOG) producten en diensten. Of u als BOG makelaar actief bent, als vastgoedeigenaar, als projectontwikkelaar, of uw panden zich bevinden in Groningen of Rotterdam, in Den Helder of in Venlo, dat maakt niet uit.

Onze diensten variëren van basis promotionele producten zoals vastgoedfotografie, (drone) foto’s en video’s, virtuele tours in Google Matterport, tot aan project- en nieuwbouw artist impressions, utiliteit energielabels, NEN 2580 meetrapporten, splitsingtekeningen, verhuur verdeelstaten, project websites en project brochures.

Ons doel

  • Wij hebben ons als doel gesteld uw professionele partner in de commerciële vastgoedsector te zijn.
  • Dit doen we door goed naar u te luisteren en de markt constant te verkennen op ontwikkelingen en noviteiten, en uiteraard willen wij in alles de beste zijn.
  • Of het nu gaat om het opstellen van NEN 2580 meetrapporten voor uw portefeuilles, fotografie voor uw Investment Memorandum, Artist Impressions voor uw projecten of een combinaties van disciplines.
  • Zo doen alle partijen waar ze goed in zijn.

Onze klanten

BOG logo's klanten

Als het aankomt op BOG haal ik mijn inspiratie uit de diversiteit op dit terrein. Ik spreek wekelijks veel mensen en dat resulteert in een groot aantal inspirerende en diverse opdrachten.

Lex Bruil

Commercieel Directeur BOG

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.