Bedrijfsonroerendgoed

Wij zijn uw professionele partner in de commerciële vastgoedsector.

Als het aankomt op BOG haal ik mijn inspiratie uit de diversiteit op dit terrein. Ik spreek wekelijks veel mensen en dat resulteert in een groot aantal inspirerende en diverse opdrachten.

Lex BruilCommercieel Directeur BOG

Object&co en BOG

Object&co is landelijk actief op het gebied van bedrijfsonroerendgoed (BOG) producten en diensten. Of u als BOG makelaar actief bent, als vastgoedeigenaar, als projectontwikkelaar, of uw panden zich bevinden in Groningen of Rotterdam, in Den Helder of in Venlo, dat maakt niet uit.

Onze diensten variëren van basis promotionele producten zoals vastgoedfotografie, (drone) foto’s en video’s, virtuele tours in Google Matterport, tot aan project- en nieuwbouw artist impressions, utiliteit energielabels, NEN 2580 meetrapporten, splitsingtekeningen, verhuur verdeelstaten, project websites en project brochures.

NEN 2580 Meetrapporten

Al is uw pand meer dan 35.000 vierkante meter, wij helpen u aan een betrouwbaar en professioneel meetrapport.

  • Wij zijn uw professionele partner in de commerciële vastgoedsector.
  • Wij luisteren, verkennen de markt en blijven ontwikkelen en innoveren.
  • Of het nu gaat om het opstellen van NEN 2580 meetrapporten voor uw portefeuilles, fotografie voor uw Investment Memorandum, Artist Impressions voor uw projecten of een combinaties van disciplines.

Artist impressies

Een pand of Object renoveren kost tijd. Wellicht wilt u al investeerders of kopers aantrekken zodat zij het pand kunnen betrekken gelijk als het af is. In dit soort gevallen kan een Artist impressie uitkomst bieden.

Toon uw klanten hoe het pand gaat worden. Als het ware biedt u de kijker een blik op de toekomst: “Zo gaat het worden!”

Video of virtuele tour?

Onze video specialisten brengen uw panden professioneel en aantrekkelijk in beeld. Rustige beelden, gecombineerd met beelden van een drone of vanuit een hoogtemast zorgen voor een compleet beeld.

Een Matterport 3D tour biedt u de unieke optie om uw pand of Object volledig virtueel te presenteren. Onze professionals kunnen op basis van een Matterport scan een volledig virtuele tour opzetten of er een geautomatiseerde video van maken, zie het voorbeeld links.

Offerte aanvragen

Wij zijn uw partner in de commerciële vastgoedsector. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Portfolio BOG

Matterport tour BOG