fbpx

Over Object&co BOG

Object&co is landelijk actief op het gebied van bedrijfsonroerendgoed (BOG) producten en diensten. Of u als BOG makelaar actief bent, als vastgoedeigenaar, als projectontwikkelaar, of uw panden zich bevinden in Groningen of Rotterdam, in Den Helder of in Venlo, dat maakt niet uit.

Onze diensten variëren van basis promotionele producten zoals vastgoedfotografie, (drone) foto’s en video’s, virtuele tours in Google Matterport, tot aan project- en nieuwbouw artist impressions, utiliteit energielabels, NEN 2580 meetrapporten, splitsingtekeningen, verhuur verdeelstaten, project websites en project brochures.

 

Ons doel

 • Wij hebben ons als doel gesteld uw professionele partner in de commerciële vastgoedsector te zijn.
 • Dit doen we door goed naar u te luisteren en de markt constant te verkennen op ontwikkelingen en noviteiten, en uiteraard willen wij in alles de beste zijn.
 • Of het nu gaat om het opstellen van NEN 2580 meetrapporten voor uw portefeuilles, fotografie voor uw Investment Memorandum, Artist Impressions voor uw projecten of een combinaties van disciplines.
 • Zo doen alle partijen waar ze goed in zijn

  Over Object&co BOG

  Object&co is landelijk actief op het gebied van BOG producten en diensten. Of u als BOG makelaar actief bent, als vastgoed eigenaar, als project ontwikkelaar, of uw panden zich bevinden in Groningen of Rotterdam, in Den Helder of in Venlo, dat maakt niet uit.

   

  Fotografie BOG

   

   


  Fotografie BOG

   

  Hieronder een kleine selectie van verschillende bedrijfsonroerend goed projecten. Onze BOG fotografen zijn gespecialiseerd in interieur, exterieur, hoogte en 360 graden fotografie.

   

  Video’s BOG

  Video’s BOG

   

  Object&co BOG levert diverse video’s. Video in elke kwaliteit, in elke prijsklasse en voordelig op maat. Van kantoor promotie video’s tot aan vastgoed video’s tot luxe drone video’s. 

  Artist Impression BOG

   

  Artist Impression BOG

   

  Vanaf een plattegrond, bouwtekening of van een foto produceren wij prachtige visualisaties van verschillende BOG objecten zoals kantoorpanden of winkels. Dit voor zowel interieur- als exterieur. 

  NEN 2580 meetrapport

  Energielabel

  Verhuur verdeelstaat

  Plattegronden BOG

   

    

  STUUR EEN BERICHT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  LEX BRUIL

  LEX BRUIL

  COMMERCIEEL DIRECTEUR BOG

  06-4644 1258
  Gijsbrecht van Amstelstraat 1
  1213 CG Hilversum