Foto & video voor bedrijfsonroerendgoed

Geef je bedrijfsonroerend goed de aandacht die het verdient met onze professionele foto- en videodiensten. Object&co legt de unieke kenmerken van jouw pand vast, zowel binnen als buiten, met oog voor detail. Ontdek hoe we jouw commerciële vastgoed tot leven brengen.
de markthallen in rotterdam

Fotografie voor bedrijfsonroerendgoed

Visuele presentatie is belangrijk bij de verkoop en/of verhuur van commercieel vastgoed. Hierbij zijn professionele foto’s en/of video onmisbaar. Het geeft een goed beeld van de ruimten, de voordelen van het pand, het aanzicht en de omgeving.

Bij Object&co werken we met ervaren vastgoedfotografen die de belangrijke aspecten van jouw bedrijfspand op een goede manier in beeld brengen. Zowel binnen als buiten. Want ook het exterieur en de omgeving kunnen doorslaggevend zijn.

Video voor commercieel vastgoed

Object&co biedt ook de mogelijkheid om een video van jouw bedrijfsonroerendgoed te maken. Dit is een krachtig middel om de kenmerken en de sfeer van een pand over te brengen aan potentiële huurders of kopers. Zij krijgen zo een goed beeld van de mogelijkheden en het potentieel van het bedrijfspand. Van rustige binnenopnamen tot indrukwekkende dronebeelden, we streven ernaar om het pand op zijn best te presenteren.

Onze aanpak

Onze ervaren fotografen en videografen hebben expertise in het vastleggen van commercieel vastgoed op een professionele en aantrekkelijke manier. We werken nauw samen met jou om de unieke kenmerken van het pand te benadrukken. Zo maken we foto’s en video’s die de doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om een virtuele rondleiding, een sfeervolle presentatie of een informatieve bedrijfsvideo, wij streven naar kwaliteit.

Tijdens de afspraak voor foto-/videografie kunnen onze vastgoedprofessionals ook het de NEN2580 meting van je bedrijfsonroerendgoed doen.
Eén bedrijf, één afspraak, één contactpersoon. Wel zo efficiënt.

Contact opnemen

Wil je jouw commercieel vastgoed op een effectieve en overtuigende manier presenteren? Neem contact op met Lex Bruil: 06 46441258 of lex@objectenco.nl. Of via onderstaande button.

Neem contact op