Energielabels voor commercieel vastgoed BOG

Bij de verkoop of verhuur van commercieel vastgoed is een energielabel verplicht. Onze energielabels worden opgesteld door EP-geregistreerde energie-adviseurs. Indien gewenst kunnen zij je ook voorzien van een energie-adviesrapport.
Vraag een energielabel aan voor uw bedrijfspand

Wat is een energielabel (NTA 8800) voor commercieel vastgoed?

Een energielabel biedt inzicht in de energieprestaties van een bedrijfspand. Het toont de energie-efficiëntie van het pand op een schaal van G (slechtste) tot A+++++ (beste). Dit helpt eigenaren, huurders en potentiële kopers om de duurzaamheid van het bedrijfspand te beoordelen. Het geeft aan waar en hoe energiebesparende maatregelen kunnen worden genomen.

Vraag energielabel aan

Het energie-adviesrapport

Naast het energielabel bieden wij ook een energie-advies. Dit energie-adviesrapport van onze gecertificeerde experts geeft concrete aanbevelingen om het pand energiezuiniger te maken. Deze aanbevelingen kunnen invloed hebben op je energie-label.

Contact opnemen

Vragen over energielabels voor commercieel vastgoed of een energielabel aanvragen? Neem contact op met Lex Bruil: 06 46441258 of lex@objectenco.nl. Of neem contact op via onderstaande button

Neem contact op