Object&co: Specialisten in vastgoedmedia voor makelaars en commercieel vastgoed

Door heel Nederland hebben wij professionele vastgoedfotografen die naast prachtige foto's ook uw energielabel, NEN 2580 meetrapporten, plattegronden en 360 graden foto's verzorgen. Benieuwd? Bekijk onze vestigingen en neem contact met ons op.

Wat wij voor u kunnen doen

Vastgoedfotografie

NEN 2580 Meetrapporten

Energielabel (NTA 8800)

Videografie

Plattegronden

Artist impressions

Virtuele woningtours

Marketing

Bedrijfsonroerendgoed

Offerte aanvragen

Bekijk onze pakketten of neem rechtstreeks contact met ons op voor een offerte op maat.

Neem contact opBekijk onze pakketten

Over Object&co

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Alles voor makelaars en beheerders van vastgoed

Onze grootste kracht? Onze collega’s die ieder eigen regio beheren. Ze spreken uw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. In 2010 is Object&co opgericht. Enkele makelaars vroegen zich af waarom er niet een bureau was die, met slechts één afspraak, alles kon regelen. Dit was en is het concept voor Object&co: een ‘one-stop-shop’ vastgoedmedialeverancier met als doel klanten volledig te ontzorgen.

Onze collega’s zijn zelfstandige ondernemers en dat is voor de klant en ons een voordeel. Onze constructie zorgt er namelijk voor dat elke collega zijn/haar eigen zaken regelt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt u uw huis sneller te verkopen doordat er meer kijkers geïnteresseerd raken. Als gevolg hiervan ontvangt u vaak meer en betere biedingen.

Heeft u vragen over ons concept? Neem dan contact met ons op.