Unieke woning in Soest – stijlvol en gedurfd

Geschreven door: 

Datum: 

Categorie: 

Deel dit bericht:

Bijzondere jaren 30 woning

Dit pareltje in Soest past perfect in onze blogserie unieke woning te koop. Aan de buitenzijde is het een goed onderhouden jaren 30 woning, maar het interieur kan wat ons betreft zo in alle toonaangevende woonbladen. Het heeft een prachtige mix van stijlen en gedurfde kleuren. Een huis waar je als Funda speurder echt even bij stil blijft staan. Onze fotograaf Lars Huibers heeft hier mooie woningfoto’s van gemaakt waar we je graag even mee doorheen nemen.

Luxe keuken met warme details

In het hart van het huis ligt de prachtige royale keuken. Deze is compleet voorzien van marmer(look) werkbladen en achterwanden. Het keukeneiland heeft een chique waterfall edge en flinke lades voor extra opbergruimte. De houten accenten zoals de handgreepjes en lampjes evenals de houten visgraatvloer geven de keuken een warme touch.

Aangrenzend aan de keuken ligt de gezellige eetkamer. Een ideale ruimte om lang te tafelen met familie of vrienden. De dikke planken zijn in dezelfde grijze kleur geschilderd als de wanden. Zo vormt het één geheel. De designlamp en de prachtige eetkamerstoeltjes maken het helemaal compleet.  

unieke woning Soest keuken
unieke woning Soest eetkamer

Woonkamer met gedurfde kleuren en stijlelementen

Via een lichte tussenkamer aan de andere zijde van de keuken bereik je de woonkamer. Een inspirerende mix van gewaagde kleuren, originele stijlelementen en designmeubels. Met een erker en een op maat gemaakte erkerbank. Het is de perfecte ruimte om te relaxen, tv te kijken of lekker een boek te lezen. 

unieke woning Soest woonkamer

Klassiek blauw en roze voor de kinderkamers?

Het gewaagde kleurgebruik wordt overal doorgetrokken. Zo is voor de babykamer niet gekozen voor een klassieke kleur roze maar een veel donkerdere tint. Dit in combinatie met okergele en koper accenten maakt de kamer knus en eigentijds. Ook voor de jongenskamer is gekozen voor een net iets andere blauwe tint. En kijk eens naar de bedstee! Dat wil elk kind toch. 

unieke woning Soest babykamer
unieke woning Soest jongenskamer

Stylingtip!

Eén goede stylingtip die we kunnen meenemen uit deze unieke woning:

  •  Schilder: kasten, planken en radiatoren in dezelfde kleur als de wanden.


Dit geeft rust ondanks het pittige kleurgebruik. Verder zien we dat de klassieke elementen van het huis mooi combineren met design meubels & accessoires. Er is een prachtige mix tussen oud en nieuw, tussen verschillende materialen en prints. Er zijn gedurfde keuzes gemaakt, maar alles klopt. Een droomwoning. 

unieke woning Soest hal
unieke woning Soest tussenkamer
unieke woning Soest tuin

Object&co - dé specialist in vastgoedmedia

Wij werken met professionele vastgoedfotografen die tijdens dezelfde afspraak ook je woning of bedrijfsruimte kunnen inmeten volgens de NEN 2580 richtlijnen. Daarnaast kunnen ze je helpen met Artist Impressions en Energielabels. Wil je weten wat anderen over ons zeggen? Lees dan de reviews bij Google profiel.