Woningfotograaf Groningen, Hoogezand en/of Stadskanaal

Dus ben je op zoek naar een professionele woningfotograaf voor het vastleggen van een woning of bijvoorbeeld bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk de fotografen beschikbaar in Groningen (stad), Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal en de provincie Groningen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Woningfotograaf Groningen, Hoogezand en/of Stadskanaal

Wij werken met professionals die ieder een eigen regio beheren. Zo spreken onze mensen altijd jouw taal en kennen ze de buurt.

Wij van Object&co richten ons op een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op vertrouwen en het volledig ontzorgen. Dit laatste betekent dat onze vastgoedfotografen ook inmeten, filmen, 360 graden foto’s en virtuele tours verzorgen.

Voor de provincie Groningen betekent dit wat wij door de gehele provincie door Han Nieboer vertegenwoordigd worden.

Benieuwd naar wat mensen over ons zeggen? Bekijk dan onze Google Reviews.

Han Nieboer (Object&co)

Han Nieboer

Groningen

Offerte aanvragen

Object&co biedt je de oplossing door alles te leveren wat je wenst en nodig hebt, via één bedrijf, één afspraak en één vast contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor jou of je klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.

Neem contact op

Waarom kiezen voor Object&co?

Wij verzorgen de presentatie van woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Bijvoorbeeld om via Funda veel kijkers te trekken. Dit betekent dat onze vastgoedfotografen een woning of bedrijfspand fotograferen en inmeten. Onze collega’s verzorgen alles tijdens één afspraak: fotografie, inmeten (NEN 2580 meetrapport), woningvideo, Matterport Tour en ga zo maar door.

Wat doen wij anders?

Onze grootste kracht zijn onze collega’s die ieder een eigen regio beheren. Ze spreken jouw taal, kennen de regio en hebben jarenlange ervaring als fotograaf. Zij worden bijna uw medewerker, maar dan zonder de vaste lasten. Onze klanten geven allemaal aan dat ze het fijn vinden iemand te hebben die aanvoelt alsof hij/zij ‘deel is van het team’. Daarin onderscheiden wij ons.

Doordat onze fotografen zelfstandig ondernemers zijn, zijn ze meer betrokken. Ze leveren een hogere kwaliteit. Dit laatste helpt een huis of bedrijfspand sneller te verkopen of verhuren.